Acasă Stiri despre telefoane

Sony dezvaluie PlayStation Stars, jucatorii pot castiga recompense

0

Sony dezvaluie PlayStation Stars, jucatorii pot castiga recompense fara a face mare lucru…este suficient sa se joace titlurile preferate. Noua platforma este complet gratuita si poate fi incercata de oricine are acces la un cont PlayStation sau poate sa-si faca unul.

Este important de stiut ca utilizatorul nu trebuie sa faca parte din PlayStation Plus pentru a beneficia de PlayStation Stars, dar sunt cateva avantaje daca se opteaza pentru prima varianta. Concret, vor putea fi castigate puncte in PlayStation Stars la fiecare achizitie de joc din PlayStation Store.

PlayStation Stars

Mai mult, punctele pot fi obtinute intr-un mod foarte simplu, completand diferite sarcini la fel de simple, este suficienta pornirea consolei in fiecare luna sau jucarea oricarui joc. Punctele dobandite aduc o serie de recompense si Sony stimuleaza utilizatorul pentru a strange cat mai multe.

sony ps

Sony ne spune ca jucatorii iși vor putea cheltui punctele prin ofertele aflate intr-un catalog special. In plus, jucatorii vor putea primi si diverse obiecte de colecție digitale, dar nu a precizat care sunt acestea. Compania intentioneaza sa lanseze platforma in toamna acestui an. 

Acesta este doar începutul pentru PlayStation Stars, iar programul va continua să evolueze în timp. În prezent, facem câteva teste timpurii pentru acest program înainte de a-l lansa mai târziu în acest an, în cadrul unor lansari regionale treptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.