Acasă Stiri despre telefoane

Designul lui Apple iPhone 14 Pro Max dezvaluit printr-un model dummy

0

Designul lui Apple iPhone 14 Pro Max dezvaluit printr-un model dummy si pare a se confirma prezenta unui decupaj multiplu in zona camerelor foto secundare sau a senzorilor ce ar urma sa fie integrati acolo.

iphone 14 lansare

Ar fi pentru prima data cand Apple renunta la “bretonul” pe care nu avem cum sa-l uitam prea curand, acel notch care a inspirat si o multime de telefoane cu Android. Acest model ar fi cel mai performant din noua serie, adica iPhone 14 Pro Max. Noua gama va include 4 modele si va fi lansata in data de 13 septembrie 2022.

iphone14 pro max

Acest mulaj din material metalic ne ne ofera cine stie ce detalii amanuntite, dar este perfect pentru a ne face o privire de ansamblu asupra noului telefon de top sub brand Apple. Sunt 2 poze ce au fost postate pe Twitter. Si putem avea incredere in aceste imagini, nu este prima data cand aflam de noua solutie gasita de Apple pentru a reduce acel notch mai generos.

14 Pro Max

Partea din spate a telefonului iPhone 14 Pro Max apare in imaginea de mai sus si chiar nu pare a aduce modificari substantiale la nivelul camerelor foto, sunt 3 senzori dispusi asa cum erau si pe generatia anterioara.

Senzorul principal ar urma sa aiba o rezolutie de 48MP, urmeaza camera ultrawide de 12MP si 12 megapixeli de tip telephoto. Procesorul telefonului va fi cel mai probabil noul A16 Bionic, ecranul de tip ProMotion OLED cu rata de refresh de 120Hz si diagonala de 6.7 inch, acumulatorul avand o capacitate de 4323 mAh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.