Connect with us

Stiri despre telefoane

SOOCOO S60, camera rugged subacvatica dotata cu buton de SOS si telecomanda

Published

on

SOOCOO S60 este o camera video sport ceva mai diferita fata de restul pe care le-am prezentat eu pana acum aici, este o camera rezistenta la apa, cu buton SOS incorporat dar si cu o telecomanda dedicata. 

Ok, insa cam toate camerele de acest gen sunt rezistente la apa! Da, dar acest model nu are nevoie de acea carcasa de protectie pentru a fi rezistenta la apa, constructia ei permite direct scufundarea pana la 60 de metri adancime, asta fara a mai fi nevoie de vreo carcasa speciala de protectie. Carcasele traditionale ofera protectie pana la 30 de metri adancime, mai jos creste presiunea si apa poate intra in interior. 

d2134-11-eeb4

In plus, producatorul o declara si rezistenta la socuri sau zgarieturi, asta inseamna ca deja vorbim despre un produs rugged. Nu arata rau deloc si specificatiile sale tehnice sunt destul de ok, vorbim in acest caz de un senzor SONY de 12MP, senzor capabil de filmare FHD la 30 de cadre pe secunda, asta inseamna teoretic ca nu vor fi probleme la acest capitol.

Advertisement

erreerrr

Din fericire, am gasit in pagina magazinului si un clip de prezentare, tot magazinul camfere.com vine si cu aceasta oferta, daca imaginile capturate in clip sunt cu aceasta camera, ele arata decent si satisfacator pentru pretul acestui model.

Poate fi si util un buton de SOS, insa nu am inteles practic cum functioneaza acesta si ce se intampla, camera nu are modul GSM sa apeleze retelele de telefonie, utila poate fi si telecomanda ce se ataseaza ca o bratara.

Advertisement

34

SOOCOO S60 are un acumulator detasabil de 1050 mAh, capturile se inregistreaza pe un card de memorie de maxim 32GB, clipurile video sunt in format MOV, poate filma si HD la 60 de cadre pe secunda, Sony EXMOR 322 este senzorul folosit in acest caz, camera poate face si poze la o rezolutie de 12MP, are zoom digital 4X, display de 1.5″ dar si conectivitate WiFI.

Mai multe detalii si oferta, in pagina de produs din cadrul camfere.com.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des