Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Speaker Booster – Mareste Volumul Difuzoarelor

Speaker Booster – Mareste Volumul Difuzoarelor

2

Am mai scris despre acest gen de aplicatii si am sa continui sa o fac de cate ori apare cate una noua demna de luat in seama. Multe sunt modelele de telefoane, in special cele ieftine ce au probleme cu volumul micutului difuzor sau cu volumul din casti. De cele mai multe ori telefoanele ieftine au micuta boxa foarte slaba, sunetul ce iese din ea fiind de cele mai multe ori foarte slab.

Din fericire, aplicatia Speaker Booster promite sa ridice volumul cu pana la 30 % in functie de dispozitiv. Vestea buna este ca aplicatia nu necesita root precum altele pentru a functiona.

Speaker Booster – Mareste Volumul Difuzoarelor

Untitled

Seaker Booster este o aplicație nativă, care va crește volumul  în general cu 15-30% , în funcție de dispozitiv.
Fata de aplicatiile obisnuite, Booster Speaker ajustează volumul prin algoritm sofisticat, în scopul de a spori sunetul.

Pur și simplu apăsați butonul Boost, stai jos și relaxeaza-te și lăsați aplicația sa faca setarile automat pentru tine.
Caracteristici:
– Reglarea nivelului volumului de sistem 
– Reglarea nivelului volumului de mass-media.
– Reglarea nivelului volumului notificărilor.
Acesta funcționează pentru ambele boxe și căști. Veți descoperi, de asemenea, o diferenta semnificativa in volumul soneriei, alarmei si in nivelul sunetului de apel vocal.

Această aplicație nu va deteriora difuzoarele, nu are virusi si nu iti va deteriora telefonul  !

Poate fi descarcata gratuit de AICI .

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here