Acasă Stiri Android Si Noutati Reduceri Masive La eMag – Iata Preturile

Reduceri Masive La eMag – Iata Preturile

0

Nu a venit BlackFriday mai devreme si nici Craciunul, este doar saptamana Martisorului, saptamana in care cel mai mare magazin online din Romania, eMag vine cu reduceri de preturi incredibile la produsele resigilate.

Produsele resigilate sunt produse functionale, testate si verificate de catre tehnicienii nostri, ale caror ambalaje au fost deschise. Aceste produse pot prezenta mici probleme estetice, cum ar fi urme de atingere sau de utilizare. 
Datorita faptului ca produsele au fost resigilate din diverse motive, exista posibilitatea ca pachetul sa nu contina toate accesoriile originale, documentatia, cd-uri cu drivere sau parti din ambalajul original. Accesoriile care asigura functionalitatea produsului (ex.: alimentator) sunt prezente intotdeauna. Date fiind natura acestor produse si reducerile substantiale de pret fata de produsele similare sigilate, garantiile oferite nu acopera aceeasi perioada ca la produsele noi, sigilate. Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui produs resigilat sunt aceleasi ca cele de la produsele sigilate.” – Conform eMag.

Haideti sa vedem impreuna cele mai mari reduceri la aceasta categorie de produse.

Reduceri Mari La eMag – Iata Preturile

-Atentie, aceste promotii nu au un termen de valabilitate foarte mare, asa ca profitati ACUM.

1- Router TP-LINK TD-8840T

Untitled

RESIGILAT: Ambalaj original deschis si deteriorat, prezinta mici urme de utilizare. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

PRET NORMAL 99 lei  – PRET REDUS 44 lei 

oferta

2- Tastatura Bluetooth Vonino Free-O

Untitled

RESIGILAT: Produs in stare perfecta, ambalaj original deschis. Produsul beneficiaza de garantie 12 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

PRET NORMAL 199 lei – PRET REDUS 99 lei Reducere 50 %

oferta

 

3-Nikon 1 S1, 10.1MP, Black + Obiectiv

Untitled

RESIGILAT: Ambalaj original deschis, prezinta mici urme de utilizare. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

PRET NORMAL 1999 lei – PRET REDUS 1011 lei Reducere 50 %

oferta

 

4-NESCAFÉ Dolce Gusto  Circolo

Untitled

RESIGILAT: Ambalaj original deschis si deteriorat, prezinta zgarieturi fine, fara capsule cafea. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

PRET NORMAL 689 lei – PRET REDUS 359 lei 

oferta

 

5-Aparat foto digital Fujifilm FinePix S4300

Untitled

RESIGILAT: Ambalaj original deschis, prezinta zgarieturi fine, se livreaza cu Card de memorie Fujifilm SDHC 8GB, Class 4. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

PRET NORMAL 849 lei – PRET REDUS 469 lei 

oferta

6-GPS Evolio Preciso HD, Diagonala 5.0

Untitled

RESIGILAT: Produs in stare perfecta, ambalaj original deschis. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

PRET NORMAL 449 lei – PRET REDUS 259 lei 

oferta

7-Tableta Serioux SandStorm S9706TAB

Untitled

RESIGILAT: Ambalaj original deschis si deteriorat, prezinta zgarieturi fine pe spate, husa prezinta mici urme de utilizare, se livreaza fara cablu otg si casti. Produsul beneficiaza de garantie 36 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

PRET NORMAL 699 lei – PRET REDUS 429 lei 

oferta

8-iPad  2, 3G, 16GB

Untitled

RESIGILAT: Expus in showroom, prezinta zgarieturi fine pe display si pe spate, functia 3G nefunctionala. Produsul beneficiaza de garantie 6 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

PRET NORMAL 2349 lei – PRET REDUS 1449 lei 

oferta

9-GoPro HERO 3 Black

Untitled

RESIGILAT: Ambalaj original deschis si deteriorat, prezinta urme de utilizare, se livreaza fara prindere adeziva curbata. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

PRET NORMAL 1899 lei – PRET REDUS 1199 lei 

oferta

10-iPod touch 32GB – Galben

Untitled

RESIGILAT: Ambalaj original deschis, prezinta zgarieturi fine si mici urme de utilizare. Produsul beneficiaza de garantie 12 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

PRET NORMAL 1549 lei – PRET REDUS 999 lei 

oferta

Lista este mult mai lunga si poate fi consultata AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here