Acasă Stiri Android Si Noutati Ce spuneti de un telefon mobil cu 8 camere foto principale in...

Ce spuneti de un telefon mobil cu 8 camere foto principale in 2021?

0

Ce spuneti de un telefon mobil cu 8 camere foto principale? – Suna destul de interesant si deloc exclus sa se ajunga la asa ceva in 2021. Insa, acum vedem pentru prima data un design mai interesant si mai atipic, este vorba despre o companie care se numeste Lens Technology.

Cu toate ca acest nume nu ne spune nimic, este cunoscut faptul ca ei livreaza ecrane pentru ceasurile Apple si alte componente pentru Samsung sau Huawei. Acest telefon ar fi deja inregistrat ca brevet la Organizația Mondiala a Proprietatii Intelectuale.

Se pare ca nu ar fi vorba chiar de randari, imaginile atasate sugereaza totusi prezenta unui prototip adevarat si posibil ca acest tip de design sa fie prezent pe unele telefoane lansate anul viitor sau chiar acest smartphone sa fie pus la vanzare.

Sunt cate 2 senzori foto in cele 4 colturi ale acestui telefon mobil, fiecare pereche se bucura de cate un LED flash. Nu stiu cat de usor va putea fi folosit un smartphone cu un astfel de design.

Telefon mobil cu 8 camere foto:

Camerele foto de jos vor putea fi ascunse sau atinse cu usurinta atunci cand posesorul va incerca sa faca poze. Sa spunem ca protejate vor fi, o husa dedicata nu ar fi greu de realizat. Mai departe, este interesant de aflat si ce fel de soft ar putea utiliza.

Dispunerea camerelor este destul de atipica si ma intreb ce fel de rezultate vor aparea atunci cand am incerca sa capturam ceva sau sa folosim modul video. Telefonul pare a avea un buton fizic la baza ecranului, asta ne duce cu gandul la un design nu tocmai de ultima generatie.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here