Connect with us

Stiri despre telefoane

#stai acasa by Allview, idei practice pentru o viata mai usoara!

Published

on

#stai acasa by Allview, idei practice pentru o viata mai usoara! – Traim vremuri grele, ne vom “lauda’ peste cativa ani sau vom avea ce sa povestim nepotilor. Deja stiti despre ce este vorba, pe toate canalele tv si pe toate retelele de socializare, se discuta numai despre coronavirus! Cel ce a pus absolut toata planeta pe STOP.

Suntem practic obligati sa stam in casa si nu pentru cateva ore…Vor fi saptamani sau poate, chiar si luni! Cei de la Allview, vin cu cateva solutii si chiar dedica o pagina speciala pe site-ul lor.

Prea multe nu avem de facut! Fie ne uitam pe geam si ne plictisim in 5 minute, fie punem mana pe telecomanda unui SMART TV sau pe un telefon, laptop ori tableta.

Advertisement

#stai acasa by Allview, idei practice pentru o viata mai usoara!

Iata ce comunicat am primit de la Allview:

“Ca parte a efortului comun depus împotriva efectelor negative generate de COVID-19, Allview se alătură mișcării #staiacasă, pentru a veni în sprijinul tuturor celor care au grijă de sănătatea lor și a celor dragi.

Prin intermediul microsite-ului www.allview.ro/staiacasa , Allview oferă idei practice pentru a le face viața mai ușoară utilizatorilor de tehnologie.

Advertisement

„Responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi, mai ales în această perioadă. Fie că ne referim la
persoane, branduri, comunităti, etc., acum, mai mult ca oricând, trebuie să dăm dovadă de solidaritate și simț civic.

Cu toții ne dorim să trecem cu bine peste aceste momente dificile și considerăm că este esențial să rămânem aproape de clienții noștri, dar, totodată, să venim în ajutorul lor cu sfaturi/recomandări utile care să le permită să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante pentru ei.

De aceea, am pregătit o pagină dedicată cu sugestii de activități ce pot fi realizate cu ajutorul device- urilor de acasă, pentru ca timpul să treacă mai ușor și mai productiv.” declară Lucian Peticilă, General Manger Allview.

Advertisement

allview 40eplay6100-f

Dezvoltare personală, home schooling și activitate fizică cu Smart TV-urile ePlay Smart TV-urile din gama ePlay cu Android TV și Google Assistant integrat oferă acum nu doar un mod
de relaxare prin accesul la Internet și aplicațiile online favorite (Netflix, Youtube, HBO GO, Twich sau Facebook Watch), ci devin și antrenorul personal atunci când utilizatorii vor să se mențină în formă, sau chiar profesorul virtual al copilului datorită numărului mare de aplicații educaționale disponibile pe
Android TV.

Aproape de cei dragi cu tableta Viva Home. Recomandarea autorităților este să rămânem în casă și să evităm contactul cu oricine, inclusiv cu membrii familiei aflați la distanță. Tableta Viva Home îi aduce aproape pe cei dragi, pe un ecran impresionant de 17,3”, astfel încât interacțiunea să fie cât se poate de reală.

allview viva home

În plus, pe perioada suspendării cursurilor școlare, dispozitivul poate deveni cu ușurință centrul educațional al copiilor atunci
când aceștia trebuie să se conecteze la orele online. Indiferent de scopul, sau de contextul în care este folosită, utilizatorul va fi uimit de mobilitatea și versatilitatea tabletei.

Advertisement

Lucrul de acasă, la distanță de echipă cu notebook-ul Allbook Q
Fără tehnologie, lucrul de acasă, departe de echipă, ar fi practic imposibil, iar în contextul actual, companiile și antreprenorii caută soluții pentru implementarea rapidă a programelor work from home și menținerea unui nivel de productivitate normal.

allview allbook q

O soluție SMART ce oferă numeroase avantaje este Allbook Q, un notebook echipat cu procesor Snapdragon și tehnologia 4G LTE integrată, ce
încorporează perfect conceptul de portabilitate – productivitate – conectivitate permanentă.”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des