Acasă Stiri Android Si Noutati (P) Sunt compatibile bateriile GoPro Hero 5 cu Hero 6?

(P) Sunt compatibile bateriile GoPro Hero 5 cu Hero 6?

0

Daca va uitati la noua camera video sport GoPro Hero 6, este aproape imposibil sa spuneti diferentele fata de modelul Go Pro Hero 5, chiar si la o inspectie stricta. Dar, trecand peste aspectul fizic, daca folositi Hero 6 pentru mai mult de cateva minute imbunatatirile vor deveni posibile. In principiu exista trei trasaturi distincte care credem noi ca fac diferenta intre aceste doua camere video sport: stabilizarea imaginii, filmarea slow-motion si calitatea imaginii.

GoPro Hero 5

Hero 6 este prima camera video sport de la GoPro care include procesorul grafic GP1 personalizat al companiei ce pare sa fie unul de succes. Rata de cadre pe secunda a fost aproape dublata, facand ca Hero 6 sa fie visul celor care filmeaza slow-motion. O stabilizare mai buna a imaginii si setarile de expunere manuale fac ca aparatul sa fie o alegere interesanta pentru utilizatorii mai exigenti.

Pentru aproximativ 2500 de lei, camera nu este deloc ieftina, dar este un upgrade vrednic pentru oricine cauta sa isi maximizeze optiunile creative cu ajutorul acestei camere mici si robuste.

 Durata de viata a bateriilor

Una dintre caracteristicile care, de fapt, a dezamagit o parte din fanii si criticii camerelor video sport a fost lipsa de upgrade a bateriei noului GoPro Hero 6.

Dezamagirea vine din cauza ca bateria GoPro curenta cu o capacitate de 1220 mAh va permite sa inregistrati numai pana la un maxim de doua ore. Totusi, cele doua ore se pot atinge in niste conditii mai speciale, deoarece sunt diversi factori care conteaza, cum ar fi caracteristicile pe care le-ati selectat in timpul inregistrarii. De exemplu, in timp ce faceti o inregistrare de inalta calitate 4K, trebuie sa va asteptati ca bateria sa reziste doar pentru aproximativ o ora.

Datorita capacitatii reduse a bateriei, cel mai probabil va trebui sa achizitionati si cateva baterii de schimb. Acest lucru ar putea fi o veste buna pentru cei care detin o camera Hero 5, deoarece orice baterie Hero 5 este compatibila si cu noua camera Hero 6.

Daca veti cauta pe internet veti gasi foarte multe articole despre cum puteti extinde durata de viata a bateriilor. In general sfaturile sunt pertinente si pot sa va obtina cateva minute in plus pentru baterie, insa chiar va doriti sa renuntati la o multime de functii interesante si utile doar pentru a castiga cateva minute? O varianta mult mai buna ar fi sa alegeti sa cumparati cateva baterii suplimentare si un incarcator, veti avea astfel energie pentru multe ore.

 Baterii GoPro Hero 5 & 6 Widjit

In afara de bateriile originale de la GoPro, care sunt de buna calitate insa foarte scumpe, mai sunt destul de multe firme care produc acumulatori de rezerva. Un astfel de producator de baterii GoPro se numeste Widjit, producator care ne ofera baterii pentru camerele video sport GoPro Hero 1, 2, 3, 4, 5 si 6.

De la Widjit veti gasi un pachet foarte interesant ce include un incarcator dublu si doi acumulatori suplimentari pentru camerele Hero 5 si Hero 6, pachet ce este suficient pentru cateva ore suplimentare de filmat cu camera dvs preferata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here