Acasă Stiri despre telefoane Tastatura Wireless Logitech K400r

Tastatura Wireless Logitech K400r

3

Logitech K400r este o tastatura multimedia wireless cu o raza de actiune de 10 metri si care te scuteste oarecum de nevoia unui mouse deoarece are integrat un touchpad, asadar doi in unu. Am spus te scuteste oarecum deoarece cateodata mai simti nevoia de a folosi un mouse cand o folosesti la calculator, insa lucrurile se schimba daca o utilizezi ca accesoriu separat la un televizor smart, tableta sau telefon cu Android.

Tastatura utilizeaza un dongle USB de dimensiune foarte mica pentru a se conecta la calculator sau televizor, dongle ce-l primesti la pachet impreuna cu tastatura. Tot in pachet mai primesti gratuit doua baterii alkaline AA si un prelungitor pentru dongle in caz ca vrei sa-l folosesti la calculator, facandu-ti mai facil accesul la portul USB.

In cutie nu primiti niciun cd sau dvd cu driveri, tastatura fiind recunoscuta automat de Windows, driverii instalandu-se automat. Puteti insa sa descarcati softul SetPoint de pe site-ul Logitech pentru a putea seta daca se doresc anumite functii ale tastelor sau pentru a se activa pe ecran indicatorul ce va semnalizeaza activarea tastei Caps Lock, tastatura neavand niciun LED sau alt semnal luminos.

Cu toate ca tastatura este un produs Logitech, iti da senzatia uneori ca este fabricata dintr-un plastic ieftin, butoanele de sub toutchpad stau sa plece de acolo iar piciorusele antiaderente de pe spate parca au fost lipite acolo de un copil sau in graba si fara raspundere.

10

Puteti folosi tastatura si in combinatie cu unele modele de SmartTv precum LG, Samsung, Panasonic sau impreuna cu o tableta sau un telefon Android.

Specificatiile tehnice asa cum sunt trecute pe site-ul producatorului:

Logitech Touch K400

USB | Wireless | Logitech Unifying receiver, Large 3.5-inch built-in touchpad, 10-meter (33 feet) wireless range, low-profile keys, quiet typing, 128-bit AES encryption, compact design, Media hot keys, Vertical storage, Advanced 2.4 GHz Wireless, Three-year battery life, International EER layout 

As acorda acestei tastaturi o nota de 8.5 mai ales datorita razei mari de actiune si pentru ca poate fi folosita impreuna cu mai multe dispozitive multimedia, Smart TV, tableta sau telefon.

Galerie Foto

3 COMENTARII

  1. salut am si eu acest tip de tastatura,dar nu reusesc sa scriu de pe ea semnul @.Am incercat ca la tastatura PC-ului,prin apasarea simultana cu tasta ,,shift,, dar nu functionează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.