baterie

Apasati degeaba pe butonul de dislike in YouTube

Apasati degeaba pe butonul de dislike in YouTube

Apasati degeaba pe butonul de dislike in YouTube – In caz ca nu ati observat pana acum, aplicatia YouTube nu mai arata butonul de dislike. Acesta poate fi apasat in continuare, dar utilizatorul nu va mai vedea cate reactii negative are un anumit videoclip.

Aceste statistici vor fi vazute numai de catre creatorul materialului respectiv. In schimb, se pastreaza vizibilitatea aprecierilor. Deci, nu este o problema legata de aplicatia voastra, este o decizie pe care Google a luat-o in legatura cu celebra aplicatie. Nu este nevoie sa faceti niciun update, noua caracteristica a aparut automat.

Dar de ce aceasta decizie? Haterii vor fi suparati cu adevarat! Decizia Google de a elimina aceste statistici a fost motivata de dorința de a pune capat fenomenului de hartuire și atacuri direcționate asupra platformei.

Butonul de dislike in YouTube

Apasati degeaba pe butonul de dislike in YouTube

In iulie 2021, platforma deținuta de Google a inceput un sondaj si le-a oferit spectatorilor acces la butonul de dislike, dar le-a ascuns numarul. Datele culese au aratat o reducere a „comportamentului de atac”, adica mai pe romaneste, haterii au fost mai putini. Si mai pe romaneste, anumite persoane nu au mai apasat aiurea pe buton.

Google mai spune ca a primit plangeri de la creatorii mai mici sau aflati la inceput. Acestia s-au plans ca sunt vizati pe nedrept de acest comportament. Daca un creator la inceput de drum primea mai multe reactii negative decat pozitive, probabil ca era destul de afectat si oarecum impiedicat sa mai continue. Dar acum, aceste reactii nu vor mai fi vazute de publicul larg si unele persoane sau canale nu vor mai avea impresia ca se fac de rusine.