Acasă Stiri despre telefoane

Tecno Spark 9 devine oficial cu MediaTek Helio G37 si pret mic

0

Tecno Spark 9 devine oficial cu MediaTek Helio G37 si pret mic, alt producator care nu este prea popular in Romania, dar care ofera telefoane cu design destul de ok (raportat la pret).

Compania estecunoscuta mai mult prin Africa, America de Sud sau America Latina, acolo trebuie sa te prezinti cu telefoane mai ieftine, dar mai frumoase. De data aceasta, lansarea a avut loc in India si vanzarile vor incepe din data de 23 iulie 2022.

Tecno Spark 9 este prevazut cu un ecran HD+ de 6.6 inchi care accepta o rata de refresh ce ajunge pana la 90Hz, chipset MediaTek Helio G37 si o baterie de 5.000 mAh. Procesorul este destul de slabut, l-am mai vazut si atunci cand am discutat de Motorola G22, in AnTuTu v9 nu trece de 150.000 de puncte.

memorie ram virtuala telefon

Tecno Spark 9 este interesant si prin posibilitatea de a oferi utilizatorului o memorie RAM ce poate fi crescuta pana la 11 GB. Producatorul l-a dotat cu 6GB si inca 5GB (virtuali) mai pot fi adaugati din memoria interna. Performantele nu vor creste considerabil, dar macar sa apreciem ca intalnim asa ceva si pe telefoanele ieftine, chiar daca pare mai mult un mic truc de marketing.

pareri telefoane tecno

Telefonul primeste interfta de utilizator HiOS bazata pe Android 12, difuzoare stereo DTS, jack audio, 2 camere principale de 13+13 MP, acumulator cu o capacitate de 5000 mAh, dar un design cu notch de tip picatura de apa, acesta reflecta categoria din care face parte, adica cea a telefoanelor mai ieftine. Per total, Spark 9 nu este un telefon rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.