Acasă Stiri Android Si Noutati Tehnologia Deep Face ID si noul Allview X5 Soul

Tehnologia Deep Face ID si noul Allview X5 Soul

1
nofollow

Tehnologia Deep Face ID si noul Allview X5 Soul, telefon pe care-l asteptam cu mare interes si despre care am mai aflat cateva detalii in trecut. Astazi, compania ne ofera date legate de noua tehnologie avansata prin care se va contura harta 3D detaliata a fetei utilizatorului.

Allview X5 Soul va fi un telefon prevazut cu “notch”, insa, se pare ca “bretonul” nu va fi pus acolo numai pentru a impresiona la nivel de design si pentru a se alinia tendintelor actuale.

Astfel, aflam ca acest ansamblu tehnic este format din urmatoarele componente:

tehnologia deep face id si noul allview x5 soul

Senzorul de proximitate – acesta este capabil sa detecteze prezenta utilizatorului fara niciun contact fizic si teoretic, asta inseamna ca nu trebuie sa apasam vreun buton pentru activare. Are doua parti componente alcatuite din emitator si receptor.

Emitatorul transmite in semnal infrarosu care este reflectat de catre fata utilizatorului si se intoarce in receptorul IR. Astfel se stabileste rapid prezenta si distanta fetei utilizatorului fata de telefon.

allview x5 soul devine oficial, telefon cu "notch"! tehnologia deep face id si noul allview x5 soul

Proiectorul IR – reprezinta sursa de flux IR. Aceasta sursa se reflecta la contactul cu fata utilizatorului si se intoarce in camera IR sub forma unei imagini IR.

Camera IR – senzorul este capabil sa preia imaginea de la proiectorul IR si sa creeaze harta 3D a peisajului facial. Harta 3D preluata de la camera IR este transmisa catre algoritmii neurali ca o imagine de verificare care este comparata cu harta 3D inregistrata initial, numita imagine de inscriere.

Procesorul neural – verifica daca cele doua harti 3D se potrivesc, in acest caz telefonul Allview X5 Soul va autentifica identitatea utlizatorului si se se va debloca.

Toate acestea reprezinta tehnologia Deep Face ID care va fi integrata in noul Allview X5 Soul, terminal despre care vom afla mai multe in curand.

1 COMENTARIU

  1. Sincer cred ca acstui telefon ii sta mai bine cu “notch” decat celorlalte telefoane si pe langa asta e si o idee noua faza cu Deep ID Face in romania , sunt sigur ca o sa prinda bine la public 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here