baterie

Ce telefoane mai are Digi la oferta, in rate, fara avans?

Ce telefoane mai are Digi la oferta, in rate, fara avans?

Ce telefoane mai are Digi la oferta, in rate, fara avans?  – Ma uitam putin pe oferta celor de la digiromania.ro si in special, am vrut sa vad ce mai au nou prin oferte si daca exista o anumita campanie promotionala. Cam slab in aceasta perioada, dar sa nu uitam ca cei de la Digi au atras clienti multi.

Si cum au facut-o? Prin abonamente cu preturi super mici si mai ales, prin abonamentele tentante, unice prin Romania. Practic, pentru 5 euro/luna, ai internet nelimitat in reteaua 4G si minute nelimitate catre toate rețelele fixe și mobile naționale.

Veti spune ca nu este chiar asa, ca mai sunt unele probleme de semnal. Nu contrazic pe nimeni, insa Digi ne spune ca are o acoperire de 74%, asta ar trebui sa fie ok. Pentru moment, nu detin abonament sau cartela in aceasta retea de telefonie si nu ma pot pronunta in legatura cu semnalul.

Au si cateva modele de telefoane in oferta, nu sunt chiar foarte multe, dar suficiente. Insa, spre deosebire de restul operatorilor de telefonie mobila, preturile telefoanelor nu prea scad daca la achizitionam impreuna cu un abonament.

Este oarecum normal avand in vedere ca Digi nu are un abonament mai mare de 5 euro. Spre exemplu, Orange isi permite sa scada destul de mult pretul unui Note 10, chiar si la jumatate, insa numai daca il achizitionam impreuna cu un abonament scump, in jur de 40 de euro.

Digi nu isi permite acest lux, probabil au ca tinta pe cei cu venituri mai mici. Oarecum, incearca sa contracareze prin alte oferte. Oferta telefoane cu achizitie in 24 de rate prin credit ING.

Aproape ca suntem in anul 2020 si ni se pare destul de ciudat sa mai facem o rata la banca si mai ales pentru un telefon mobil. Insa, oferta este valabila numai la portare in reteaua Digi Mobil.

*Digi 5G

Ce telefoane mai are Digi la oferta, in rate, fara avans?

Interesant ca majoritatea telefoanelor pot fi achizitionate fara avans, un aspect pozitiv pentru cei cu bugete mai mici si care isi doresc un terminal nou. Exista si cateva exceptii, le vedeti in tabelul de mai jos.

Greu de spus daca merita sa te mai “legi la cap” cu un credit pentru un telefon mobil. Daca totusi va doriti un terminal de top si alta solutie nu aveti, asigurati-va ca cititi si conditiile generale, ele sunt scrise foarte mic, in partea de jos a paginii.

Cele de mai jos, sunt modelele disponibile in aceasta campanie. Oferta generala cuprinde si alte modele ce pot fi achizitionate impreuna cu un abonament (2/3 sau 5 euro pe luna), l-au adus inclusiv pe Xiaomi Redmi Note 8 PRO, apare si noul Digi K2.

Ce telefoane mai are Digi la oferta, in rate, fara avans?

Ce telefoane mai are Digi la oferta, in rate, fara avans? Ce telefoane mai are Digi la oferta, in rate, fara avans? Ce telefoane mai are Digi la oferta, in rate, fara avans? Ce telefoane mai are Digi la oferta, in rate, fara avans?