Acasă Stiri Android Si Noutati Telefonul pliabil ieftin, vis devenit realitate? Motorola RAZR 2020

Telefonul pliabil ieftin, vis devenit realitate? Motorola RAZR 2020

0

Nu este prima data cand se discuta despre un astfel de telefon mobil. Mai exact, despre unul pliabil, dar unul cu un pret normal si nu peste 2000 euro. Exista la ora actuala telefoane pliabile, Samsung, Huawei si Royole.

Multe surse ne spun ca in data de 13 noiembrie 2019, Motorola va prezenta telefonul pliabil ieftin, adica un vis ce va deveni realitate. Ce inseamna ieftin? Nu cred ca 500 sau 1000 de lei, dar sub 2000 de euro. Teaser oficial Motorola:

Atentie, evenimentul este oficial, cel din data de 13.11. Chiar si in aceste conditii, Motorola nu a spus clar ce anume va dezvalui in data respectiva. Da, este o companie mare, cu traditie, dar parca in ultima perioada, Motorola nu prea a impresionat la capitolul telefoane mobile.

Mai exact, a trecut destul de mult timp de cand nu am mai vazut un flagship real sub acest brand. Are oare putere Motorola sa prezinte un telefon pliabil mai accesibil? Si daca da, de ce ar face asta? Personal, nu cred ca vom vedea asa ceva in data de 13 noiembrie, posibil totus sa ma insel.

Oricum, imi place ideea din spatele acestui produs, o randare vedem in imaginea de mai sus. De precizat ca in cazul acestui presupus produs, nu am vazut pana acum nicio imagine “spion”. Stiti voi, genul de imagini “scapate” prin public, prin metrouri, etc.

Conceptul este ok, prefer un astfel de design si mai putin ceea ce vedem acum daca ne uitam spre Huawei Mate X sau Samsung Galaxy Fold. Motorola RAZR 2020, ar urma sa fie mai practic, mai comod si mult mai usor de folosit.

Apoi, ecranul nu ar mai fi expus in momentul in care il inchidem. Practic, este un telefon “normal”, dar unul care se indoaie de la jumatate si se inchide. Un astfel de design, era destul de popular in anii 2000, atunci discutam despre un telefon mobil ce avea display mic  in partea de sus si tastatura era jos.

Motorola a mai discutat in trecut despre posibilitatea de a aduce pe piata un astfel de telefon mobil, unul pliabil, dar adaptat la standardele actuale. Asa cum stim, pana acum, nimic nu s-a materializat.

Conform surselor, ecranul nu ar urma sa aiba o diagonala foarte mare. 6.2 inch in momentul in care este deschis si probabil, se va plia de la jumatate. In exterior, va exista un alt display mai mic, probabil acesta va afisa notificarile sau alte informatii de baza.

Ecranul ar urma sa fie tot din plastic, asta inseamna ca va fi destul de sensibil si vulnerabil. Ce inseamna display vulnerabil:

In interior, se spune ca telefonul nu va adopta un hardware de top si se va opri la un procesor Snapdragon 710, acesta va fi ajutat de 6GB RAM si pana la 128GB stocare. Problema ar putea fi data de acumulator, inca nu exista unul flexibil, cel putin nu la acest nivel. Asta inseamna ca autonomia nu va fi chiar ok, se spune ca telefonul ar avea un acumulator cu o capacitate de 2400 mAh.

Pretul? In acest caz, asa cum spuneam la inceput, ieftin nu inseamna cateva sute de euro. Probabil ca va costa peste 1300 euro, ceea ce inseamna oricum mai putin fata de modelele concurente.

foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here