baterie

Aplicatia Google Maps/Harti, va afisa radarele in timp real

Aplicatia Google Maps/Harti, va afisa radarele in timp real

Aplicatia Google Maps/Harti, va afisa radarele in timp real, o veste buna pentru soferii ce prefera aceasta aplicatie si o veste mai putin buna pentru politisti. Este un anunt oficial facut de catre Google, la finalul saptamanii trecute.

In acest mod, utilizatorii aplicatiei Google Harti, vor putea sa raporteze in timp real, diverse incidente din trafic, accidente si nu in ultimul rand, radarele politiei. Pana in acest moment, multe dintre aceste situatii erau disponibile numai pentru cei ce foloseau aplicatia Waze.

Aplicatia Google Maps/Harti, va afisa radarele in timp real

Waze este detinuta tot de catre Google si este preferata soferilor, multumita caracteristicilor cu care vine in plus. Nu este clar de ce Google introduce aceste facilitati si in interiorul aplicatiei Maps/Harti, dar este un aspect pozitiv.

Nu de putine ori, aplicatiile de acest gen, au atras critici vehemente de la diferite organizatii de politie, motivul este unul clar. Chiar la inceputul acestui an, sindicatul politiei din New York, cerea celor de la Google sa retraga diverse optiuni prezente in aplicatia Waze, argumentand ca îi ajuta pe cei care incalca anumite reguli sa scape nepedepsiti.

In replica, reprezentantii Google au declarat ca permitand soferilor sa posteze anumite alerte in intermediul aplicatiei WAZE, îi obliga sa conduca mai atent si sa ia decizii mai sigure cand sunt la volan.

Modificarea aplicatiei Google Maps, se aplica atat telefoanelor ce ruleaza sistemul de operare Android, dar si iOS. Pentru a putea beneficia de toate facilitatile, va trebui sa actualizati manual aplicatia (daca ati dezactivat actualizarea automata).

foto