Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Telekom ofera pana la 31 martie beneficii gratuite, nelimitate

Published

on

Telekom Romania Mobile devine reteaua 100% nelimitata pentru utilizatorii de cartele prepaid, asa suna comunicatul de presa primit astazi. Si suna bine, practic cei ce au o cartela in aceasta retea, primesc internet, minute si SMS-uri nationale – fara nicio obligatie si fara niciun cost suplimentar, pana la finalul lunii martie 2022.

“În această perioadă în care sărbătorim dragostea, ne bucurăm să anunțăm o nouă surpriză, de această dată pentru clienții de cartele preplătite, care vor primi automat beneficii nelimitate, până pe 31 martie, pentru a-și putea împărtăși iubirea fără limite. Continuăm astfel eforturile de a îmbunătăți experiența clienților noștri și de a le oferi soluții de comunicare simple, fără griji, și fără costuri suplimentare”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Advertisement

Pentru a reîncărca o cartelă și pentru a activa oricare dintre opțiunile cu beneficii, utilizatorii de servicii preplătite Telekom Mobile au la dispoziție mai multe modalități: prin reîncărcarea de pe un abonament, online pe mobile.telekom.ro (prin autentificarea în contul MyAccount, secțiunea Reîncărcare, cu card bancar sau cod de reîncărcare), cu ajutorul unei cartele valorice (din orice magazin Telekom Romania Mobile sau reprezentant autorizat), prin reîncărcare electronică sau direct în orice magazin Telekom Mobile.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: