Acasă Stiri Android Si Noutati Telekom România concediaza peste 200 manageri! De ce?

Telekom România concediaza peste 200 manageri! De ce?

3
nofollow

Telekom România concedieaza peste 200 manageri! De ce? Este o intrebare la care putini au raspuns si cred ca numai cei din conducerea acestei companii pot spune de ce. Cert este ca vor pleca peste 200 de manageri, probabil ca si alt personal impreuna cu ei, ceva se intampla cu aceasta companie si se pare ca nu este tocmai ok, se zvonea pe la inceputul anului 2017 ca Telekom Romania chiar ar pleca de la noi din tara…

Conform wikipedia: “Telekom Romania este un brand de telecomunicații din România, lansat pe 13 septembrie 2014. Deși se prezintă și comunică sub același brand, serviciile fixe sunt oferite de Telekom Romania Communications SA (fost Romtelecom SA), iar serviciile mobile sunt oferite de Telekom Romania Mobile Communications SA (fost Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA); ambele societăți au sediul în București și reprezintă subsidiara Deutsche Telekom în România. Infrastructura operațională exista cu mult timp înainte, Romtelecom fiind operatorul național de telefonie fixă, domeniu în care a deținut monopolul până la 1 ianuarie 2003, iar Cosmote (ex-Cosmorom) deținând din 1998 una din licențele de telefonie GSM, cu acoperire națională.”

Se pare ca Telekom România va renunta la 33% din cele 600 de poziții de management ca urmare a procesului de reorganizare a grupului, proces inceput de noul CEO (Chief Executive Officer – funcția cea mai înaltă din cadrul majorității organizațiilor) Miroslav Majoros, câteva sute de persoane cu funcții manageriale vor trece si ele printr-un proces de evaluare.

Telekom România telekom românia concediaza peste 200 manageri! de ce?

Se pare ca aceasta evaluare va ține cont  in primul rand de performanța managerelui în proporție de 10%, rezultatele testelor de diagnoză susținute dupa demararea procesului de reorganizare în proporție de 30% și un interviu care se va concentra pe competențele persoanei, conform b1.ro.

Ramane de vazut pana la urma ce impact vor avea toate astea si ar fi interesant de aflat de ce se intampla asa ceva intr-o companie internationala, cea mai mare companie de telecomunicații din Europa. Noi le uram succes!

In perioada 11 aprilie – 15 iunie pe TV, print, online, outdoor, radio și cinema va rula noua campanie Telekom semnată de Leo Burnett – #Netliberare.


3 COMENTARII

  1. Daca pastreaza oamenii competenti,va fi bine.Daca pastreaza pe cei “cu pile”, nu va fi prea bine.Va fi cum este in continuare peste tot prin Romania

  2. Ca şi dinozaurii, o crescut prea mult şi fără de creier. Acum culeg “roadele” inepţiei de care or dat dovadă. Pentru mine sînt ca şi inexistenţi.

  3. Pe mulți chiar îi plătiți degeaba…Am mers la Focșani sa schimb o cartela veche ce nu poate fi taiata (micsorata)și mi-ai spus ca nu au momentan în tot orașul și ei se hilizeau pe niște jocuri de numai,numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here