Connect with us

Stiri despre telefoane

Televizoare si telefoane gratuite la Allview, daca achizitionati un produs

Published

on

Teoretic, oferta celor de la Allview este sestul de buna pentru Black Friday, buna mai ales pentru cei ce au nevoie nu de unul, ci de doua televizoare. Sau se pot grupa 2 familii, prieteni, etc. Insa, inainte de a vedea despre ce este vorba, haideti sa vedem daca ofertele sunt reale.

Oricat de mult ar spune unii ca au umblat inainte la preturi, ofertele tot raman bune. La ora actuala, spre exemplu, cei ce cumpara un QLED (QL65ePlay6100-U) cu diagonala de 165cm, primesc gratuit un  televizor de 81cm (32ePlay6000-H). Facem o scurta analiza:

Acum, la ei pe site, acel QLED costa 3499 lei. Pe alte platforme, el costa in jur de 3100 lei. Insa, si televizorul cadou are un pret mediu de 900 lei, atat costa el la Altex. Deci, ar fi o afacere pentru clienti. Desigur, ar fi putut sa scada cu 900 de lei pretul acelui QLED de 165cm, dar si-au facut ei niste calcule.

Advertisement

Televizoare si telefoane cadou

Haideti sa mai vedem o oferta ce are un produs cadou, de data aceasta este un telefon mobil.

Cei ce cumpara un QLED de 109cm, adica modelul QL43ePlay6100-U, primesc cadou un telefon Soul X8 Style, dar si o reducere de 200 de lei din pretul initial al televizorului. Acum, de Black Friday, oferta aceasta este la 1999 lei.

La ora actuala, in alte magazine, pretul acestui televizor este de 1799 lei la Altex, sau 1500 lei la eMag (au ei o oferta acum). Deci, teoretic, si de data aceatsa cei de la Allview au o oferta reala, tinem cont ca pretul telefonului cadou este de aproximativ 700 lei.

Advertisement

Ofertele sunt bune, chiar daca mi-as fi dorit ca cei 700 lei (cat costa telefonul) sa fie reducere la pretul televizorului. Insa, asa cum spuneam la inceput, poate sunt clienti ce vor in aceasta perioada si televizor dar si telefon. Sau 2 familii, prieteni, etc. Acestea au fost numai 2 exemple, restul le gasiti pe site-ul oficial.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des