Connect with us

Stiri despre telefoane

Uite cele mai bune telefoane mobile in luna iunie 2023

Published

on

TOP 10 cele mai performante telefoane in iunie 2023, este clasamentul AnTutu, cel pe care-l prezentam luna de luna. El ne ajuta sa intelegem oarecum mai bine ce se petrece in lumea celor mai performate terminale cu sistem de operare Android.

Nu sunt neaparat acestea cele mai performante sau cele mai bune, acest test de benchmark testeaza in special puterea de procesare, nu absolut toate componentele sau caracteristicile. Masoara performantele generale ale unui dispozitiv, inclusiv CPU, GPU, memorie si UI (interfata de utilizator)

In termeni simpli, Antutu ruleaza o serie de teste pe telefon, inclusiv randari 3D, calcule matematice si simulare de sarcini ale procesorului. Dupa ce testeaza diferitele componente ale dispozitivului, fiecareia i se atribuie un anumit scor.

Advertisement

Capacitatea procesorului de a rula diverse sarcini, inclusiv calcule matematice si logice, grafica, inclusiv randarea 3D, performanta interfetei utilizator, inclusiv multitaskingul si capacitatea dispozitivului de a rula jocuri cu o grafica complexa, sistemului de stocare si memoria RAM.

La final, AnTuTu aduna toate aceste scoruri pentru a oferi un scor total, care reflecta eficienta generala si cu cat scorul este mai mare, cu atat performanta dispozitivului este considerata mai buna.

Uite cele mai bune telefoane mobile in luna iunie 2023

Avem acum si un aspect oarecum suprinzator, Vivo X90s (foto jos), echipat cu Dimensity 9200+, surclaseaza modelele dotate cu Snapdragon 8 Gen2 si se pozitioneaza pe prima pozitie in topul flagship-urilor AnTuTu pentru luna iunie.

Advertisement

Uite cele mai bune telefoane mobile in luna iunie 2023 – vivo este la putere

Uite cele mai bune telefoane mobile in luna iunie 2023

Uite cele mai bune telefoane mobile in luna iunie 2023

Pe locul 2 se afla IQOO 11 Pro dotat cu un ecran 2K de 6,78 inch – Samsung E6 si este propulsat de procesorul Snapdragon 8 Gen 2. Podiumul este inchis de iQOO 11, versiunea standard, acelasi procesor. De altfel, acest chipset Qualcomm domina clasamentul, dar nu prinde prima pozitie.

Ar mai fi doua observatii interesante de facut. Vedem clar ca pe prima pozitie este un telefon cu 12GB RAM, nu 16 sau 18, asta inseamna desi importanta, acest tip de memorie nu este neaparat esential pentru performante maxime.

Nu sunt telefoane Samsung, Huawei sau Motorola in acest top AnTuTu aferent lunii iunie 2023, acest aspect nu presupune ca modele lor de top nu ar fi competitive, poate chiar din contra. Asa cum precizam la inceput, trebuie sa intelegem ca un anumit scor, intr-un anumit test de benchmark, nu reflecta absolut tot.

Citeste acum si:

Advertisement

Tableta accesibila cu 6 difuzoare de la Honor, Pad X9 lansata oficial

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des