Connect with us

Stiri despre telefoane

Pareri despre televizoarele Kivi daca merita cumparate

Published

on

Asa cum va informam in premiera la inceputul acestui an, Kivi, brand din Ucraina, isi prezinta acum televizoarele de tip Smart si la noi in tara. Deja site-ul lor a primit si o interfata in limba romana, acolo fiind listate modelele.

Momentan, nu am vazut preturi, insa nu cred ca va mai trece mult pana cand vom afla cat costa televizoarele Kivi. Este vorba despre modele cu diagonale cuprinse intre 24 inch (60cm) si 65 inch (165cm), toate cu design minimalist si aproape fara margini laterale.

kivi ucraina smart tv

Conform producatorului, pentru a îndeplini standardele înalte de calitate a imaginii, KIVI utilizează numai panouri de clasa A+, precum și mai multe caracteristici tehnologice și software. Aflam si detalii interesante despre sistemul audio, acesta fiind dezvoltat cu sprijinul companiei JVC Kenwood.

Advertisement

Pareri despre televizoarele Kivi daca merita cumparate

Update- O partea a produselor sunt deja disponibile la evomag.ro. Preturile nu sunt exagerate, sa spunem ca sunt cam la fel cu cele ale concurentei. Si ne referim la televizoarele cu Android de buget!

  • Televizor LED Kivi 80 cm (32″) 32H540LB, HD Ready costa 810 lei si este cel mai ieftin.
  • Televizor LED Kivi 127 cm (50″) 50U740LB, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI – acesta are un pret de aproximativ 2000 lei si este cel mai scump din oferta magazinului mantionat anterior.

Pareri despre televizoarele Kivi daca merita cumparate

Pareri despre televizoarele Kivi daca merita cumparate

Televizoarele inteligente Kivi din gama 2022 rulează un sistem de operare Android TV 11 cu serviciile Google, suport Netflix și pentru Google Play. Exista si functie Chromecast pentru conectarea fara fir a unui telefon mobil, suporta inclusiv comenzi vocale prin Asistentul Google.

Televizoare Kivi in Romania telecomanda

Tot la capitolul software, intalnim aplicatia KIVI MEDIA care imediat dupa achizitionare va pune la dispozitia utilizatorului mai multe secțiuni: Canale TV, Antrenamente și Jocuri. Toate modelele au tehnologie Direct LED de iluminare cu o distanta optica de doar 20 de milimetri care permite instalarea televizorului cat mai aproape de perete sau pe un suport special. Versiunile de televizoare Kivi mai accesibile au panouri FHD, cele mai scumpe se bucura de 4K.

Advertisement

Max Vivid este cea mai noua tehnologie KIVI care imbunatateste calitatea imaginii și adauga cantitatea potrivita de luminozitate și saturație prin utilizarea unui chipset încorporat, exista si tehnologii precum Super Contrast Control 2.0, UltraClear, VRR + ALLM, cea din urma se asigura ca imaginea afisata pe ecran de la consola de gaming este difuzata cu frame rate-ul necesar si fara intarziere.

Pareri despre televizoarele Kivi daca merita cumparate

Telecomanda folosita pentru anumite modele a fost dezvoltată în cooperare cu compania sud-coreeana Remote Solution, functioneaza prin Bluetooth, este dotata cu microfon si butoane silentioase iar functia Air Mouse se bazeaza pe un giroscop si in acest mod, telecomanda simuleaza un cursor al mouse-ului calculatorului pe ecranul televizorului.

kivi romania

Probabil ca in numai cateva zile vom afla si preturile de vanzare pentru toate modelele disponibile in Romania si vom reveni cu detalii. KIVI este o companie de origine ucraineana fondată în 2016.

Advertisement

Marca este înregistrată în Ungaria, Budapesta. Acum KIVI este o companie internațională cu distribuție de produse în Europa și Asia. Departamentul de cercetare și dezvoltare este situat în Ucraina și China.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des