Test 4G DIGI Mobil comparat cu 4G de la Orange  – Am un Allview P5 Energy in teste in perioada asta si am profitat putin de el pentru a face o comparatie intre vitezele atinse in reteaua 4G de la Digi versus 4G-ul de la Orange. Am fost putin dezamagit de internetul 4G de la Digi si veti vedea in continuare de ce spun asta!

Am vrut sa filmez testele si sa le urc pe Youtube insa nu am putut face asta deoarece semnal 4G Digi am numai daca tin telefonul langa fereastra, asta in conditiile in care semnal 4G am full in casa de la Orange. Am folosit acelasi telefon deci rezultatele sunt relevante si fix aceeasi locatie, adica in Bucuresti!

Nu prea m-au incantat nici vitezele atinse in reteaua 4G de la Digi, asa cum observati in capturile de mai jos, in aplicatia testspeed viteza este la jumatate fata de 4G-ul de la DIGI.

TEST 4G DIGI MOBIL

eee Test 4G DIGI Mobil comparat cu 4G de la Orange

CITESTE SI:  Noile Samsung Galaxy J4 Prime si J6 Prime 2018, pret si dotari

TEST 4G Orange

rtg Test 4G DIGI Mobil comparat cu 4G de la Orange

Cred ca cei de la Digi trebuie sa mai umble putin la aceste aspecte si macar daca vitezele nu le pot mari, poate semnalul sa fie ceva mai puternic, mai multe relee…

15 COMENTARII

 1. Cât dai atata face )..și la bani și la viteză….Am Digi pe 3g ,abonament de 3 euro .La bani ăștia sunt mulțumit .pam pam.

 2. Pentru oraș sunt Ok cei de la Digi, cum ieși din localitate te uiți după semnal până amețești ,eu folosesc un telefon dualsim și pentru 4G folosesc un sim Orange.

 3. Atât dai, atât primești. Fiecare cu limitele lui. Eu sincer nu accept sa fiu păcălit cu 4G.

 4. In memiul telefonului aveti sim toolkit sau ceva asemanator. Acol dati pe change ims ,ok,ok si dupaia pe national. Inregistrarea pe retea e mai buna si la semnal.

 5. Daca ptr 4G folosesti orange , cartela de digi e bagata in slotul liber ,adica cel de 2G ?

 6. Nu prea m-au incantat nici vitezele atinse in reteaua 4G de la Digi, asa cum observati in capturile de mai jos, in aplicatia testspeed viteza este la jumatate fata de 4G-ul de la DIGI

  cred ca necesita o corectura textul la fraza asta.

 7. Salut.
  Depinde de foarte multe, PĂREREA MEA:
  – distanța, în metri, dintre site-ul Orange și site-ul Digi, adică de antenele lor;
  – de telefonul pe care este testat, de slotul 1 sau 2;
  Internetul, nu este GRATIS nici de la unii nici de la alții, este pe bază de ”morman”, diferența este de cât bani. La unii este ”nelimitat”, și are un cost mai mic, la alții este de un număr LIMITAT de Gb, și are un cost mai MARE.
  După ”experiența” mea, nici 3G nici 4G, nu are o diferență de încărcare a paginilor web. Merg la fel de ”GREU”, ca să nu spun EXECRABIL. Am folosit mai multe telefoane, mai multe browsere, saim shit.

 8. Dan, in cazul meu, am folosit fix acelasi telefon la o distanta de cateva minute, acelasi slot…

 9. Auzi, 4g la portocalii e chiar si 40 euroi lunar iar la digi e maxim 5 euro. Nu cred ca incape comparatie nici la viteze nici la tarife. Personal prefer sa se deschida mai incet paginile si sa dau 5 eur decat sa se deschida instant si sa dau de 8 ori mai mult… Daca am ceva mai mare se descarcat folosesc netul fix. Chiar nu merita 40 eur…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree