Tutorial root rapid pe orice telefon cu Kingroot

Tutorial root rapid pe orice telefon cu Kingroot – video – Am facut un clip in care arat cum in 3 minute puteti obtine root simplu si fara stres pe aproape orice telefon ce ruleaza KitKat sau Lollipop si valabil pentru telefoanele ce ruleaza pe o platforma MediaTEK, cea mai raspandita platforma la ora actuala!

Am folosit aplicatia Kingroot (atentie – nu Kingoroot) ce se instaleaza pe telefon direct, fara sa cautati drivere sau sa folositi calculatorul. Trebuie numai sa activati din meniu-securitate-optiunea “surse necunoscute” ce va permite telefonului sa instaleze si alte aplicatii in afara de cele ce provin din Google Play!

Este suficient sa scrieti pe google “Kingroot” si veti gasi link spre descarcare direct pe telefon – va recomand sa folositi browserul de pe telefon si in acest mod nu va trebui sa descarcati intai pe PC si apoi sa transferati aplicatia in format apk. direct pe telefon.

Iata in clipul video cum am procedat si cat de usor este!

CITESTE SI:  Setari display, marire contrast pe Marshmallow, Nougat si Xiaomi

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=l5G1gUNYjao&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Nokia Z2 Plus apare in testul de benchmark GeekBench cu MSM8996

Nokia Z2 Plus apare in testul de benchmark GeekBench cu MSM8996 si...
Citeste tot

8 Comentarii

  • Dupa ce se face root nu o sa se instaleze SuperSU (de la chianfire). Din fericire am gasit pe net un tutorial in care cu ajutorul aplicatiei terminal emulator+niste fisiere putem inlocui “supersu-ul” de la kingroot cu cel de la chainfire (pentru cine doreste :)))
    https://youtu.be/x6IgvVRt3ak

  • Eu nu am reusit pe Allview decat cu Root Master. Am de root-at delefonul dupa ce am sters ce am vrut. Teapa! Nu am mai mai mualta memorie ram. Parca merge un pic mai repede.

  • am reusit pe o tableta lenovo ideeatab
    dar pe allview speed city nu vrea cand ajunge la 60%nu mai merge ce alt program sa folosesc

  • Am reusit sa rootez telefonul dar fara succes ca sa zic asa…Adica nu pot muta nicio aplicatie pe SD, ca si inainte e root.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *