baterie

Un Allview cu procesor Snapdragon, vis implinit cu Allbook Q

Un Allview cu procesor Snapdragon, vis implinit cu Allbook Q

Un Allview cu procesor Snapdragon, vis implinit cu Allbook Q – noul produs ce a fost lansat oficial astazi, 07.11.2019. De mult timp asteptam un gadget sub brand Allview, dar cu chipset Qualcomm!

Compania a mai avut in trecut si telefoane dotate cu asa ceva, a trecut totusi ceva timp de atunci. Acum, in 2019, discutam despre un produs mai modern si automat, mai performant si stabil, este totusi un Qualcomm.

Un Allview cu procesor Snapdragon, vis implinit cu Allbook Q

Va intrebati cat costa si ce fel de Snapdragon are in interior?

Allbook Q, este propulsat de un Qualcomm Snapdragon 835 Octa-Core, 2.45GHz, ruleaza direct Windows 10 Home Edition si costa 2499 lei. Vestea buna este ca acum, cel putin la inceput, dispozitivul de tip notebook, vine la pachet cu un telefon Soul X5 PRO!

De fapt, sunt mai multe oferte pentru acest dispozitiv, toate pot fi vazute accesand acest link. Inainte de a vedea comunicatul oficial, iata cateva puncte forte ale acestui Allbook Q:

Un Allview cu procesor Snapdragon, vis implinit cu Allbook Q

  • O.S – Windows 10 Home
  • Suport SIM si 4G:FDD 800/850/900/1800/1900/2100/2600MHz;
    TDD 1900/2300/2500/2600MHz
  • Display IPS LCD de 13.3″ cu rezolutie 1080p si aspect 16:9
  • 4GB RAM si 64GB stocare interna (suport inca 256GB, via SD)
  • Difuzoare stereo
  • Carcasa slim, din aluminiu
  • Acumulator de  5000mAh, jack audio, WiFi, 2xUSB, Bluetooth
  • GPU de tip Adreno 540

Comunicat Allview:

Dispozitivele realizate pe platforma mobilă a celor de la Qualcomm, oferă utilizatorilor o nouă experiență de operare, fiind întotdeauna gata de lucru. Astfel, Allbook Q integrează perfect conceptul de portabilitate – productivitate – conectivitate permanentă.

Chiar și în modul Sleep, Allbook Q ține conectate interfețele la Internet permanent, pentru a verifica email-ul și notificările, astfel încât informațiile să fie tot timpul actualizate. În plus, prin simpla ridicare a clapetei, dispozitivul iese din modul stand-by instantaneu, eliminând timpii morți și crescând productivitatea.

Un Allview cu procesor Snapdragon, vis implinit cu Allbook Q

Allbook Q este capabil de viteze Gigabit LTE pentru conexiuni mobile, oferind o conectivitate neîntreruptă. Mai mult decât atât, Gigabit LTE promite viteze de descărcare de până la 1 Gbps – până la șapte ori mai rapid decât vitezele medii broadband. Modemul oferă conectivitate avansată, având suport 4CA (4 LTE band aggregation) pentru diferite standarde.

Device-ul vine echipat cu 4GB DDR4X de memorie RAM, 64GB (UFS 2.1) spațiu de stocare, două porturi USB, unul 3.1 Type-C și unul 3.0 Type. UFS 2.1 este un standard de stocare flash, ce aduce o viteză mai mare de transfer de date și o fiabilitate crescută, depășind cu mult stocarea SSD și eMMC.

Aceste beneficii se traduc într-un multitasking fără probleme, care permit vizionarea de videoclipuri de înaltă calitate, rularea mai multor procese și aplicații în fundal, toate fără întreruperi în funcționalitate.

Dispozitivul vine cu Windows 10 Home preinstalat, oferindu-le utlilizatorilor o varietate mare de aplicații, pentru a putea crea, colabora și partaja – de oriunde.

Allbook Q aduce un nou nivel al mobilității în orice împrejurare, fiind extrem de ușor. Acesta cântărește doar 1.27 kg și are o grosime de 15.1 mm. Prevăzut cu o carcasă metalică, ce îi oferă rezistență și durabilitate, device-ul este simplu de utilizat și transportat.

Display-ul FHD IPS de 13.3” oferă o experiență de vizualizare wide-angle de 178°, acoperind 100% din spectrul de culoare RGB. Rama îngustă este pe cât de funcțională, pe atât de elegantă. Prin reducerea dimensiunii ramei, suprafața ecranului crește, fără ca acest lucru să influențeze mărimea carcasei. Astfel, designul furnizează un raport ecran-carcasă de 81,2% și o arie vizuală mai mare.

Pentru cei care au multe proiecte de rezolvat, sunt mereu în mișcare și nu își permit să depindă de o priză, Allbook Q (oferta) este soluția ideală. Autonomia bateriei de până la 14 ore oferă libertatea de mișcare atât de necesară în prezent.”