Acasă Stiri Android Si Noutati Toate telefoanele cu Android se vor scumpi in perioada urmatoare

Toate telefoanele cu Android se vor scumpi in perioada urmatoare

10
nofollow

Toate telefoanele cu Android se vor scumpi in perioada urmatoare si nu din vina producatorilor, a magazinelor sa acelor ce-si aplica un logo pe carcasa. Deja multi au observat ca telefoanele cu Android (unele) au preturi nejustificat de mari. Daca va asteptati ca aceste preturi sa se mai tempereze, va inselati.

In data de 18 iulie 2018, Comisia Europeana a taxat Google cu o amenda record, nu mai putin de 4,3 miliarde de euro, miliarde de euro nu milioane. Va dati seama ce inseamna asta?

toate telefoanele cu android se vor scumpi in perioada urmatoare

S-a tot vorbit despre acest subiect si multe aplicatii au scris. Clar, nu vor iesi cei de la Google sa spuna ca in data de XX vom percepe taxe mai mari, ramane de vazut pe pielea cumparatorilor cum se va simti aceasta scumpire.

Mai mult decat atat, se discuta si despre concurenta neloiala, Google se pare ca-i obliga pe producatorii de telefoane mobile sa preinstaleze aplicatii precum Google Search sau Google Chrome. Personal, nu cred ca este o problema, Android tine de Google si nu vad unde ar fi problema cu aplicatiile proprii. Pana la urma, nu sunt multe si sunt de calitate.

Google va taxa insa preinstalarea unor aplicatii precum Gmail, Harti, Google Play sau chiar YouTube. Si nu stiu ce producator ar dori sa lanseze un telefon fara dreptul de a putea instala spre exemplu Gmail sau YouTube. Astfel, Google taxeaza producatorii si acestia ne taxeaza pe noi, cumparatorii.

Sistemul de operare Android este la ora actuala cel mai raspandit, o cota de piata de  85,9% in anul 2018, enorm de mult.

Cel mai mult se vor scumpi telefoanele mai scumpe, taxa este mai mare aici si va ajunge pana la aproximativ 50USD. In cazul terminalelor ieftine, taxa se ridica pana la aproape 10 USD. Nu inseamna mult, insa totul se adauga pana la urma in costul final al telefoanelor mobile.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here