Connect with us

Stiri despre telefoane

TOP accesorii INUTILE pentru telefonul mobil in 2018

Published

on

TOP accesorii INUTILE pentru telefonul mobil in 2018! Chinezii sunt renumiti pentru ca fabrica tot felul de accesorii trasnite pentru terminalele mobile, majoritatea au preturi destul de atractive si pot fi considerate cel putin haioase.

Este adevarat ca sunt si unele chiar vitale, ne referim la acumulatori extern, huse, folii de protectie, casti, etc. Insa, pe acestea le cunoastem si nu le vom aborda in acest articol.

In schimb, vom discuta despre unele care par a fi la prima vedere mai ciudate, multe dintre ele pot fi considetrate chiar inutile!

Advertisement

1 – Ventilator ce se conecteaza la telefonul mobil

Ele pot fi conectate la un telefon ce ruleaza sistemul de operare iOS, exista si variante pentru Android. De fapt, se intrroduc in portul de incarcare al telefonului si teoretic, ar trebui sa-i ofere utilizatorului “o oaza de racoare” intr-o zi calduroasa. Teoretic, nu fac decat sa consume bateria. Preturile pleaca de la 1USD le gasiti inclusiv pe gearbest.com sau pe eBay.

2 – Mini telescop pentru telefoanele mobile

In jur de 1% din toate aceste tipuri de lentile sunt cu adevarat performante si demne de a fi folosite. In rest, ele nu fac nimic, ba din contra. Stiu sa distorsioneze imaginile la toate capitolele. Preturile pornesc de la 10 USD si pot fi gasite peste tot, inclusiv in Romania.

3 – Handsfree retro

Sunt pur si simplu penibile si inutile, majoritatea de o slaba calitate, atat din punct de vedere al materialelor folosite, dar si al componentelor din interior. Costa in jur de 9 USD si cred ca este ridicol sa folosesti asa ceva…

4 – Robot pentru curatarea ecranului

Da, chiar exista asa ceva si costa pe ebay sau amazon.com, numai 8.99 USD. Teoretic, este un dispozitiv electronic ce functioneaza cu ajutorul unei baterii. Are rolul de a curata ecranul, insa este complet inutil. Nu este mai rapid si mai simplu cu o carpa?

Advertisement

5 – Lampa UV pentru sterilizarea ecranului

O alta inventie care poate fi trecuta cu succes la capitolul “accesorii trasnite”. Lampa cu UV este destinata celor care vor sa nu aiba microbi pe telefonul mobil. Costa in jur de 40 USD si cred ca mai simplu, mai rapid si mai ieftin este o bucata de servetel imbibata in putin spirt.

6 – The NoPhone Original

Este o bucata de plastic neagra ce costa 12USD, poate fi comandata de pe eBay sau amazon.com. Nu este chiar un accesoriu pentru telefonul mobil, este chiar un “telefon mobil”. Unul fara display, fara RAM, fara baterie si fara camera. Cel ce a inventat asa ceva, spune ca “The NoPhone” este destinat celor ce sunt dependenti de telefonul mobil si vor sa “se vindece”.
Acestea sunt numai cateva exemple de accesorii si fac parte din categoria celor complet inutile. Cu siguranta ca vom gasi mult mai multe daca vom sta si vom scotoci prin magazinele online. Pentru moment, este suficient ;).

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
6 Comments

6 Comments

 1. Ioto14

  martie 12, 2018 at 22:36

  Oare la ce se gansesc cei care produc astea , presupun ca sunt chinejii , dar totusi “Handsfree retro” , hai sa zicem ca poate telescopul e folosit dar restul sunt o risipa de timp si bani …

 2. jan

  martie 13, 2018 at 08:29

  Handsfree retro e bun de facut caterinca, in rest sunt degeaba.

 3. Constantin

  martie 13, 2018 at 11:44

  Amuzzant articolul..chiar ca sunt inutile obiectele prezentate…

 4. Sorin

  martie 13, 2018 at 18:55

  Ca și accesorii pentru telefonul mobil, pentru care însăși NoPhone la rîndul lui este un telefon mobil(!), mai degrabă și corect spus ar fi “pseudo-smartphone”, deci pentru care producătorul ar trăbui să scoată de asemenea și o pereche de căști fără fir care să se asorteze la acest “accesoriu”, evident căștile având funcția de conectare complet absentă, apoi ar mai trăbui de asemenea și un stylus, util pentru cei care s-or săturat de frecat cu dej’tu, de fapt eu cred că e mai mult decît un simplu accesoriu, este chiar util pentru terapia de grup pentru cei care vor să se lase de smartfoane. Acuma vorba ceea: de țigări te mai poți lăsa, dar de telefon ba !

 5. Sorin

  martie 13, 2018 at 19:34

  A, dacă de exemplu folosesc NoPhone la volan, deci în timp ce conduc, nu mă întrebați din ce motiv(!), atunci pot să primesc amendă pentru că “vorbesc la telefon” ? Practic NU am cum să vorbesc la telefon, pentru că cu o bucată de plastic NU poți vorbi. Teoretic nu pot primi amendă pentru… vorbit. La fel de bine pot țîne în mînă un sandwich, care chiar are o utilitate…
  Deci primesc amendă ?!

 6. Cosmin

  martie 13, 2018 at 19:45

  ;))) Buna intrebare! Probabil nu primesti amenda deoarece este un NoPhone! No Phone = No amenda!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des