baterie

TOP accesorii INUTILE pentru telefonul mobil in 2018

TOP accesorii INUTILE pentru telefonul mobil in 2018

TOP accesorii INUTILE pentru telefonul mobil in 2018! Chinezii sunt renumiti pentru ca fabrica tot felul de accesorii trasnite pentru terminalele mobile, majoritatea au preturi destul de atractive si pot fi considerate cel putin haioase.

Este adevarat ca sunt si unele chiar vitale, ne referim la acumulatori extern, huse, folii de protectie, casti, etc. Insa, pe acestea le cunoastem si nu le vom aborda in acest articol.

In schimb, vom discuta despre unele care par a fi la prima vedere mai ciudate, multe dintre ele pot fi considetrate chiar inutile!

1 – Ventilator ce se conecteaza la telefonul mobil

TOP accesorii INUTILE pentru telefonul mobil in 2018Ele pot fi conectate la un telefon ce ruleaza sistemul de operare iOS, exista si variante pentru Android. De fapt, se intrroduc in portul de incarcare al telefonului si teoretic, ar trebui sa-i ofere utilizatorului “o oaza de racoare” intr-o zi calduroasa. Teoretic, nu fac decat sa consume bateria. Preturile pleaca de la 1USD le gasiti inclusiv pe gearbest.com sau pe eBay.

2 – Mini telescop pentru telefoanele mobile

TOP accesorii INUTILE pentru telefonul mobil in 2018

In jur de 1% din toate aceste tipuri de lentile sunt cu adevarat performante si demne de a fi folosite. In rest, ele nu fac nimic, ba din contra. Stiu sa distorsioneze imaginile la toate capitolele. Preturile pornesc de la 10 USD si pot fi gasite peste tot, inclusiv in Romania.

3 – Handsfree retro

TOP accesorii INUTILE pentru telefonul mobil in 2018

Sunt pur si simplu penibile si inutile, majoritatea de o slaba calitate, atat din punct de vedere al materialelor folosite, dar si al componentelor din interior. Costa in jur de 9 USD si cred ca este ridicol sa folosesti asa ceva…

4 – Robot pentru curatarea ecranului

TOP accesorii INUTILE pentru telefonul mobil in 2018

Da, chiar exista asa ceva si costa pe ebay sau amazon.com, numai 8.99 USD. Teoretic, este un dispozitiv electronic ce functioneaza cu ajutorul unei baterii. Are rolul de a curata ecranul, insa este complet inutil. Nu este mai rapid si mai simplu cu o carpa?

5 – Lampa UV pentru sterilizarea ecranului

TOP accesorii INUTILE pentru telefonul mobil in 2018

O alta inventie care poate fi trecuta cu succes la capitolul “accesorii trasnite”. Lampa cu UV este destinata celor care vor sa nu aiba microbi pe telefonul mobil. Costa in jur de 40 USD si cred ca mai simplu, mai rapid si mai ieftin este o bucata de servetel imbibata in putin spirt.

6 – The NoPhone Original

TOP accesorii INUTILE pentru telefonul mobil in 2018

Este o bucata de plastic neagra ce costa 12USD, poate fi comandata de pe eBay sau amazon.com. Nu este chiar un accesoriu pentru telefonul mobil, este chiar un “telefon mobil”. Unul fara display, fara RAM, fara baterie si fara camera. Cel ce a inventat asa ceva, spune ca “The NoPhone” este destinat celor ce sunt dependenti de telefonul mobil si vor sa “se vindece”.
Acestea sunt numai cateva exemple de accesorii si fac parte din categoria celor complet inutile. Cu siguranta ca vom gasi mult mai multe daca vom sta si vom scotoci prin magazinele online. Pentru moment, este suficient ;).