Acasă Stiri Android Si Noutati Ryanair telefon Bucuresti, cum contactezi compania aviatica

Ryanair telefon Bucuresti, cum contactezi compania aviatica

43

Ryanair telefon Bucuresti, cum contactezi compania aviatica – Daca ai o problema legata de zborul tau si vrei sa apelezi rapid compania Ryanair, probabil ati observat ca trebuie sa cauti destul de mult un numar de telefon.

Desi Ryanair este in mod oficial si in Romania, pana la ora aceasta, nu exista un numar direct de telefon. Vreau sa spun ca daca doresti sa suni si sa vorbesti cu cineva in limba romana, nu prea poti.

Nu exista un numar de centrala pentru vorbitorii de limba romana si nici un numar de telefon mobil. Totusi, nu trebuie sa va simtiti dezamagiti. Exista metode de a contacta compania Ryanair. De ce acest articol? Pentru ca am fost pus in aceasta situatie…

Asa cum spuneam anterior, exista un numar de telefon. La ei pe site, este trecut un numar pentru “restul lumii”. Deci daca apelezi din Romania, trebuie sa suni la numarul de mai jos si sa poti purta o conversatie in limba engleza. Dar numai intre anumite ore.

Restul lumii:

Rezervări noi/Întrebări generale + 44 871 246 0002 – Vorbitori de limba engleză. Costul apelurilor este de 0,13 £ pe minut, plus tarife pentru apeluri internaţionale, costuri suplimentare de reţea şi taxa de acces percepută de operatorul tău de telefonie.

Liniile noastre sunt disponibile:

Luni – Vineri, 09:00 – 19:00 CET

Sâmbătă, 9:00 – 18:00 CET

Duminică, 10:00 – 18:00 CET

Apoi, tot in limba engleza, exista inclusiv un chat AICI. O alta modalitate de contactare, este in momentul in care parcurgi procesul de check-in, acolo mai este disponibil un chat cu un operator.

Toata sectiunea de contact de pe site-ul ryanair.com.ro – AICI

Daca suni din Italia si esti vorbitor de limba italiana, ai mai jos numerele de telefon:

Rezervări noi/Întrebări generale 02 89980500-    Vorbitori delimba italiană -tariful național – Este posibil ca apelurile de pe telefoane mobile şi din alte reţele să coste mai mult.
Întrebări ulterioare rezervării:
Schimbări ale zborurilor
Întreruperi ale zborurilor
895 5698769 Reţea de telefonie fixă: Tarif de conectare 0,00 € pentru un apel + 0,18 € pe minut.
Reţele de telefonie mobilă: Tariful este de 0,15 eurocenţi pentru un apel + 0,49 € pe minut

Daca suni din Spania:

Rezervări noi/Întrebări ulterioare rezervării:
Schimbări ale zborurilor
Întreruperi ale zborurilor
902 051292 0,09 € pe minut, taxe incluse
Este posibil ca apelurile de pe telefoane mobile şi din alte reţele să coste mai mult.

Aplicatia oficiala se descarca de AICI (pentru Android). In rest, zbor placut si nu uitati ca exista birou de informatii Ryanair la aeroportul Otopeni.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

43 COMENTARII

 1. Buna ziua! Ieri am avut bilet cu plecare in Spania si nu am fost urmată la bordul aeronave ca nu aveam testul PSR in condiția în care am vaccinul facut. Ce e de facut acum??? Ce se intampla cu biletul meu care era dus intors….?

 2. Am zbor dela bucuresti pentru bologna in 10/05 h 23,30. Sunt vaccinat.Întrebarea mea este .PCReste acceptat daca e facut de vineri sau nici măcar cel de sâmbătă na r fi suficient văzând ca zborul este luni h23???

 3. Buna ziua! Știe cineva sa îmi spună dacă este obligatoriu sa am test PCR la îmbarcare sau pot avea și test antigen rapid? Are compania o regula speciala sau se raportează la condițiile tarii în care mergi? Zborul meu este către Italia care cere test PCR sau test antigen rapid făcut cu cel mult 48 ore anterior. Multumesc!

  • Buna seara,
   Aceeasi problema o am si eu,va raspuns cineva sa va lamureasca intre timp?
   Ca nr de tel sa vorbesti cu compania mai greu…eu am plecarea catre Italia pe 31.05.2021 si la fel nu stiu care test sa’l fac ca sa fie bine sa n’am probleme la imbarcare.
   Sunt precizate ambele teste (PCR sau antigen),deci ptr care de opteaza?
   Multumesc si poate ma ajutati cu un raspuns daca dvs stiti ceva.

 4. Buna ziua am cumparat un bilet pe data de 31/05/2021 si am platit pentru un bagaj de 15 kg iar eu am primit un mail ca am doar 10 kg si geanta de umar

 5. Am nevoie de un bilet de avion care a fost cumparat pentru Anglia in luna septembrie anul 2020( eu nu il mai am pe email) imi trebuie pentru o dovasa, ca fost in Anglia

 6. Buna ziua
  Am zbor din bucuresti la Bologna in data de 28 05 2021 este valabil si tesul rapid pr COVID ???
  Am inteles ca imi trebuie sa completez un formular pentru calatorie , unde gasesc acest folmurar???
  Se poate completa in aeroport prima de imbarcare ???

 7. Buna ziua,as vrea sa stiu daca merg cu Rynair din Londra la Milano si dupa 4 ore continui cu wizzair la cluj miercuri 28 iulie si sunt vaccinat cu ambele doze imi trebuie test PCR pentru italia in tranzit s-au cere Rynair la urcarea in avion ca cei de la Wizz nu cer nimic.

 8. Am cumpărat 3bilete pt 4augustnu mai pot pleca, vreau să-mi returneze banii, leam dat 2mailuri,numi răspund, cum fac sa recuperez banii, multumesc

 9. Buna ziua
  Am facut rezervare pentru 2 locuri la cursa din Timișoara (România) spre București (România) in data de 21.08.2021
  Nu reușesc să fac chek-in online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here