Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Top 10 aplicatii Android martie 2016, aplicatii mai speciale pentru unii…

Top 10 aplicatii Android martie 2016, aplicatii mai speciale pentru unii…

2

Fac de data aceasta un alt fel de top 10 lunar al aplicatiilor Android si  vom vorbi de cateva unelte care pot fi chiar utile pentru unii, veti vedea in cele ce urmeaza de ce spun asta.

Nu sunt neaparat chiar aplicatii noi lansate in google Play deoarece mi-ar fi foarte greu sa fac asa lunar, poate chiar imposibil, din simplul motiv ca nu se lanseaza asa ceva in fiecare luna, adica 10 aplicatii ce merita incercate. Google Play este plin si de aplicatii complet inutile, asta printre altele.

Si daca am prezentat mereu aplicatii utile pentru cei ce au root, aplicatii pentru cei ce vor sa urmareasca posturi TV online din Romania, aplicatii speciale pentru customizarea sistemului de operare, am sa prezint luna aceasta ceva diferit!

Iata-le, top 10 aplicatii Android martie 2016:

1. Magnifier, LUPA

67

Cu ajutorul acestei aplicatii si cu camera foto de pe telefon, puteti avea o lupa veritabila.Nu va ganditi ca este ca si cum ati da zoom la maxim in aplicatia de camera, este ceva mai interesant si cu cateva optiuni utile.

DESCARCA

2. Pasul Filetului

fg

Aplicatia gaseste pasul filetului pentru suruburi, piulite, tevi, etc. si poti masura direct pe ecran, latimea acestuia fiind calibrata automat. Poate fi utila pentru instalatori sau in caz de urgente!

DESCARCA

3. Pistol RADAR, Speed GUN

565656

Aplicatia sustine ca poate masura viteza unui obiect aflat in miscare folosind perspectiva camerei foto, ramane de vazut cat de precisa este!

DESCARCA

4. Sound Meter, DECIBELMETRU

rt

Este simplu de inteles ce poate face aceasta aplicatie, masoara decibelii, adica zgomotul ambiental pe care-l captureaza telefonul sau tableta ta. Poti vedea si cat de tare tipa nevasta la tine sau mama 😉 De exemplu, un metrou ajunge la 100db, 70db pentru un telefon care suna sau 130 db pentru un motor cu reactie aflat la o distanta de 1oo picioare.

DESCARCA

5. Ruleta, Rigla

fgfg

Aplicația riglă include următoarele funcții: o măsurare a distanței (lungime, diametru), convertor de unitate (mm la inci, centimetri până la inci), calcularea lungimii, în linie dreaptă, calculul suprafeței, definirea firului pas, etrierul, rigla on-line, etc. <-Am tradus din google Play descrierea aplicatiei.

DESCARCA

6. Nivelă cu bulă de aer, boloboc

12

Este chiar utila la nevoie deoarece niciodata nu ai una reala pe langa tine. Si cam toate aplicatiile de acest gen functioneaza ok! Se subantelege cam ce face, nu mai are nevoie de o descriere detaliata.

DESCARCA

7. Busola

jk

Un compas poate fi folosit pentru cele mai multe dintre activitățile în aer liber cum ar fi călătorii, picnicuri, camping, drumetii sau plimbari cu barca.
Există mai multe aplicații de busolă de pe piață, dar cele mai multe dintre ele funcționează cu precizie numai în America , dar mai puțin precise în Australia și Asia. Aplicațiile noastre Compass poate lucra cu acuratețe peste tot în lume, acuratetea depinde de performanța dispozitivului. Cam asa se traduce descrierea din Google Play.

DESCARCA

8. Tester MultiTouch

yy

Nu este genul de aplicatie pe care sa o folosesti zilnic, as spune ca o data este suficient. Practic, ea verifica in cate puncte este sensibil ecranul tau (telefon sau tableta) Telefoanele cele mai slabe suporta 1-2 atingeri, cele mai performante 10 atingeri.

DESCARCA

9. Luxmetru

78

Aplicatie care masoara intensitatea luminii, foloseste senzorul de luminozitate ce se gaseste pe toate telefoanele sau tabletele.

DESCARCA

10. ISS Detector Satellite Tracker

rtrtrtrtrt

Este o aplicatie care m-a impresionat si asta deoarece are un rating foarte mare, 4.6 in Google Play este aproape de maxim. Ce face ea? Pai poti vedea in timp real satelitii si Statia Spatiala Internationala! Nu e chiar o uneala dar cred ca ai ce invata daca o instalezi!

DESCARCA

2 COMENTARII

  1. PISTOL RADAR .. ce sa zic ? camera foto nu poate face asa ceva .. asta poti incerca si tu , pune pe modul manual , lasa timp de expunere mai mare [ 1 sec ] , f mic [ f/5 – 10 ] , si fa poza in timp ce merge o masina cu 10 km/h , obtii o fotografie.. acum repeti inca odata acest lucru dar cu timp de expunere putin mai mic decat anterior [ 1/2 sec ] , f putin mai mare [ f/3.5 – 5 ] iar masina se deplaseaza cu 40km/h , obtii o fotografie identica cu cea facuta anterior..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here