Connect with us

Published

on

Am revenit cu inca un top de jocuri, un top in care o sa va spus cele mai bune 5 jocuri de tip Racing, dupa parerea mea, mai m ulte jocuri Android gasiti si AICI.
Nu o mai lungesc si incepem:

1. Real Racing 3 – este un joc ce primeaza in acest top, deoarece are o grafica foarte buna, cu aproximativ 100 de masini foarte bine lucrate si cu posibilitatea de a concura pe 12 circuite reale, recreate in joc. Vei simti ca esti pe un circuit de curse, datorita realitatii acestui joc.

2. Asphalt 8 Airborne – este un joc cu o grafica foarte buna, masini excelente, 95 la numar, bine detaliate si cu o senzatie ce te face sa simti cu adevarat viteza in curse, datorita sistemului fizic implementat bine in joc.

3. CSR Racing – nu este chiar tipul conventional de racing, aici fiind vorba de Drag Racing, adica te intreci pe linie dreapta cu cineva, nefiind nevoie sa faci viraje. Desigur, nu vom intalni un volan in joc sau orice fel de controlere pentru directie, ci 2 manete ce ne vor ajuta sa schimbam treapta de viteza, exact la momentul potrivit, pentru a ne intrece adversarul in cursa.

4. GT Racing 2 – grafica foarte buna, masini bine lucrate si un sentiment placut la finalul cursei. Avem mod single player dar si multi player, in care concuram pentru a castiga premii si masini noi, evident mai rapide si mai aratoase.

5. Beach Buggy Blitz – nu e tocmai jocul cu cea mai buna grafica si cu masini incredibile, insa este foarte apreciat felul in care trebuie condus cartul avand diferite superputeri si arme pentru a-ti depasi adversarul. Este un joc bun, chiar daca nu sunt un fan al lui insa distractia este asigurata de Beach Buggy Blitz.

https://www.youtube.com/watch?v=NUAfzIA8t6w

Asta a fost si cu topul din categoria Racing, daca aveti sugestii, nu evitati sa le impartasiti cu noi 😉

Citeste si:

TOP 5 Jocuri pentru Android de tip fighting (lupte)

TOP 5 jocuri de tip FPS 2016 (First Person Shooter)

Top 10 cele mai bune jocuri din 2015

2 Comments

2 Comments

 1. Gomoi Șerban

  ianuarie 24, 2016 at 12:26

  Ai uitat jocul secolului: NFS No Limits.

  • Mihai Cristian

   ianuarie 24, 2016 at 13:54

   Nu am uitat, insa dupa cum tu crezi ca este jocul secolului, asa am considerat si eu ca jocurile de mai sus sunt mai bune decat el 😉 este o parere personala, si am spus-o si in articol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *