Top 5 Jocuri Noi Gratuite Pentru Android

50

In cele ce urmeaza voi face o selectie a celor mai bune titluri de jocuri noi lansate in magazinul oficial de aplicatii Android Google Play, jocuri ce pot fi descarcate gratuit pe tableta sau pe telefonul mobil ce ruleaza sistemul de operare Android. In functie de complexitatea si de grafica jocului este posibil ca unele jocuri sa nu ruleze sau sa o faca cu dificultate pe modelele cu o platforma hardware mai slaba.

TOP 5 Jocuri Noi Gratuite Pentru Android

1-Jet Ski Simulator

Untitled

Avand peste 20 de nivele gratuite, acest joc te va ajuta sa intelegi taina pilotarii unui Ski Jet si in plus pe masura ce devii mai stapan pe tine vei invata sa faci cascadorii spectaculoase.Jocul dispune de o grafica HD realista, peste 20 de nivele cu dificultate progresiva, control simplu asupra ambarcatiunii plus alte surprize.

Descarca gratuit de AICI .

2-Hot Rod Racers

Untitled

Titlul acestui joc spune cam totul despre ce se intampla si daca trebuie sa-l instalezi sau nu. Totusi am sa va spun ca acest joc este gratuit, are o grafica buna 3D si trebuie sa treci prin 13 etape pentru a-l termina. Te vei intalni cu diferite personeje, ai la dispozitie diferite moduri de joc si poti chiar sa-ti personalizezi masina dupa bunul plac atat estetic cat si tehnic pentru a invinge adversarii.

Descarca gratuit de AICI .

3-Freezing Bridges

Untitled

Acesta este un joc de puzzle interesant pentru cei care iubesc proiectarea si constructia . Esența jocului este foarte simpla și clara chiar și pentru un copil.  Trebuie sa construiti un pod , sa conduceti un vehicul si sa ajungeti la  nivelul următor  folosind o varietate de modele : terasament , frânghii și recuzită complexitatea crescand de la un nivel la altul.

Descarca gratuit de AICI

4-Logo Quiz – Brands

Untitled

Fiecare companie are propriul logo. Tu le vezi în fiecare zi în diferite produse, dar cât de multe îți amintești? Ghiceste logo-urile de branduri diferite din intreaga lume! Câte poți recunoaște? Simplu si distractiv.

Descarca gratuit de AICI.

5-Athletics: Winter Sports Free

Untitled

Practica sporturi de iarnă de sport într-un mediu 3D realist, prin 28 de evenimente și 8 concursuri! Poti juca contra dispozitivului sau iti poti provoca prietenii la intrecere.

Descarca gratuit de AICI .

CITESTE SI:  Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord