Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

TOP 5 Jocuri pentru Android de tip fighting (lupte)

Published

on

TOP 5 Jocuri pentru Android de tip fighting (lupte) – Topuri, topuri si iar topuri, am mai vorbit despre topuri ale jocurilor pentru telefoanele si tabletele Android, insa nu am avut ocazia sa vorbesc separat, pentru fiecare categorie, asa ca voi incepe o serie de topuri care sa reprezinte cele mai bune 5 titluri din fiecare gen.
Voi incepe cu unul dintre genurile mele preferate pentru Android, luptele.

1. Shadow Fight 2 – ce pot sa spun despre acest joc este ca te tine in priza, cu diferite combo-uri si miscari noi pe care sa le folosesti in a-ti anihila adversarii. Jocul are o grafica buna iar ideea este  oarecum “imprumutata” de la Mortal Kombat, insa implementata foarte bine intr-un joc provocator.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=ZMEKTkcSMlI[/wpsm_video]

2. Mortal Kombat X – probabil cu totii am auzit macar o data de Mortal Kombat, este o serie de jocuri legendara as putea spune, mai ales pentru PC si console, insa a venit si pentru Android, Mortal Kombat X are o grafica foarte buna beneficiaza de toate personajele cunoscute cum ar fi Scorpion, Kitana sau Johnny Cage. Lupta este asa cum o stim, cu multa actiune si violenta, iar Fatalities sunt si ele prezente.

Advertisement

3. Injustice – Gods among Us – un fighter bine pus la punct, cu multe caractere ce se regasesc in benzile desenate sau in filmele DC, jocul fiind conceput de catre cei de la Warner Bros. Avem lupte 3 contra 3, in care putem folosi superputeri si miscari speciale, ce ne vor ajuta sa ajungem la finalul mult dorit, victoria.

Advertisement

4. WWE Immortals – daca urmariti meciuri de wrestling cu siguranta veti iubi acest joc, caracterele sunt bazate pe luptatorii WWE, in joc fiind prezente miscarile-semnatura individuale pentru fieacare personaj. Din nou, beneficiem de super-puteri si combo-uri ce fac experienta si mai interesanta iar jocul merita macar incercat.

5. Real Boxing 3D – un joc cu grafica foarte buna, daca aveti dispozitiv echipat cu GPU Tegra, daca nu grafica este la un nivel bun, dar neexceland in detalii. Este un joc in care iti personalizezi boxer-ul, il antrenezi si il bagi in ring pentru faima si glorie. Are un sistem fizic destul de bun, iar actiunea este prezenta.

Advertisement

Acesta este topul jocurilor gen Fighting sugerat de catre mine, pe baza reactiei utilizatorilor, dar si a parerii personale. Cate din aceste titluri ati incercat?

Advertisement
Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Hmmm

  ianuarie 23, 2016 at 08:55

  Ce zici de Marvel Contest of the champions? Mi se pare mult mai dinamic decat cele mentionate. Este mult mai apropiat de senzatia de joc fighting de pe un pc, poti sa te misti evitand atacuri. O astfel de posibilitate mai ai doar in Shadow Fight.

 2. Valentin

  ianuarie 25, 2016 at 08:16

  Marvel Contest of the champions…avand in vedere numarul urias de utilizatori…cred ca trebuia trecut in top;

 3. Mihai

  aprilie 17, 2016 at 19:49

  UFC, este de asemenea, un joc care ar trebui sa faca parte din acest top.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171