Drawing Pad

 Drawing Pad este o aplicatei cu o interfata frumos desenata si care va lasa sa va puneti in valoare calitatile artistice. Creati-va propria opera de arta folosind  creioane colorate foto-realiste, markere, pensule, autocolante, pixuri  etc. Puteti apoi salva desenul si sa-l impartasiti  prin intermediul oricarei  aplicații care acceptă o imagine (cum ar fi Facebook, Twitter, Flickr, Picasa, etc.) De asemenea, puteti salva lucrarea si sa o reincarcati mai tarziu pentru a continua-o.

Untitled

Aplicatia costa 6. 48 lei si poate fi descarcata de AICI .

Samsung SMART CAMERA

Noua aplicatie smartphone, Samsung SMART CAMERA integrat trei aplicații existente, pentru a economisi timp și efort. Când utilizați aparatul de fotografiat Samsung SMART, aplicația se conectează automat la tableta si de aici incolo totul devine mai usor. Camere foto acceptate DV150F, ST150F, WB200F, WB250F, WB30F, WB800F, NX300, Galaxy Camera, zoom Galaxy S4 si Galaxy NX .

Untitled

 

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI 
Kies Air
Kies Air este o aplicație care vă permite să gestionați cu ușurință conținutul salvat pe dispozitiv, prin intermediul PC-ului sau browser-ul de internet mobil prin intermediul tehnologiei Wi-Fi, in acest mod scapati de toate cablurile incomode atunci cand vreti sa conectati tableta la PC. Puteți utiliza funcții diverse cum ar fi transferul  multimedia, ascultarea muzicii , management PIMS, mesaj text, căutare de fișiere, etc.
Untitled
Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI.
IMDb Movies & TV
Caută gratuit prin cea mai mare colectie din lume ce cuprinde peste 2 milioane de titluri de film și televiziune, peste 4 milioane de celebrități, actori, actrite si regizori, notele filmelor si ale emisiunilor TV, comentariile utilizatorilor pentru filme și emisiuni TV. Ai la dispozitie si TOPuri precum – Cel mai bun film, Top 250 filme din toate timpurile, cele mai populare filme ale zilei, cele mai bine cotate filme din toate timpurile, cele mai populare emisiuni de televiziune, aniversarile vedetelor, etc .
Untitled
Descarca aplicatia gratuit de AICI .
GO Launcher EX
Fiind votata drept cel mai bun launcher Android aplicatia iti pune la dispozitie o multime de teme si o experienta de functionare rapida si fara probleme. GO Launcher EX inlocuieste cu succes launcherul initial instalat pe tableta si iti ofera peste  10.000 de teme personalizate, efecte flipping și de tranziție 3D,  widget-uri disponibile gratuit plus o gramada de alte functii .
Untitled
Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI

CITESTE SI:  Allview AVI primeste functii noi si vine pe mai multe modele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord