baterie

Top Aplicatii Android Speciale Pentru Muzica

Top Aplicatii Android Speciale Pentru Muzica

Tinerii din ziua de astazi isi petrec o buna parte din timpul zilei pe tableta sau pe telefonul mobil Android. Fie ca vorbesc, socializeaza , se joaca sau asculta muzica aceste dispozitive au ajuns sa devina un bun prieten pentru posesor. Cum dispozitivele mobile sunt sau pot fi dotate cu memorie interna uriasa, muzica ocupa un loc important in petrecerea timpului liber pe mobil.

Daca nu esti multumit de playerul default cu care vine instalat dispozitivul sau daca vrei sa setezi sa faci sau sa tai ringtonuri sau de ce nu sa faci pe DJ-ul iti recomand in cele ce urmeaza o serie de aplicatii ce te vor ajuta .

Top Aplicatii Android Speciale Pentru Muzica

Equalizer + mp3 Player Volume

Untitled

Aceasta aplicatie face ce stie ea mai bine, oferindu-ti posibilitatea sa reglezi si sa customizezi diferite aspecte legate de auditia in casti sau in difuzorul telefonului. BassBoost, Fade, Equalizer, Visualizer, DualScreen plus 5 benzi egalizatoare si multe alte setari le poti avea daca instalezi aceasta aplicatie gratuitadin Google Play. aplicatia este optimizata atat pentru tablete cat si pentru telefoanele mobile.

google play

 

 

SoundCloud – Music & Audio

Untitled

SoundCloud este platforma gratuita audio lider din lume , cu peste doisprezece ore de muzică postate în fiecare minut si o baza de date impresionanta! SoundCloud va aduce cea mai buna muzica direct de la producatori, poti gasi si urmări trupe preferate , cântăreți , artisti de tot felul, astfel încât cele mai recente piese lor  dar si seturi intregi de înregistrări apar în fluxul dumneavoastră.

Descarca Gratuit:

google play

 

 

Music Player

Untitled

Poate fi o alternativa pentru aplicatia cu care vine sistemul de operare in caz ca te-ai saturat de ea sau vrei sa incerci ceva putin diferit. Puteți gestiona muzica cu ușurință, aplicatia ghidandu-va simplu sa gasiti toata muzica din telefon si sa o impartiti pe diverse categorii cum ar fi artisti, trupe, gen, albume, etc. Iti ofera si 3 widgeturi pe care le poti seta pe ecranul de start dar si preseturi audio gen  Normal , Clasic , Dance , Folk , Heavy , Hip Hop, Jazz , Pop , Rock sau egalizator.

Descarca Gratuit:

google play

DJ Studio 5 – Free Music Mixer

Untitled

In caz ca esti DJ sau vrei sa te apuci asa ceva si nu poti sa-ti cari tot echipamentul cu tine, il ai acum prin intermediul acestei aplicatii care nu iti va oferi toata satisfactia unui echipament profesional dar macar stii ca te poti “juca” repede cu cateva mixuri.

Aplicatia este optimizata pentru tablete si telefoane, este gratuita, iti ofera o serie intreaga de setari si are o grafica HD.

google play

Simulator De Chitara

Untitled

Daca inca nu esti DJ, poate iti place se canti la chitara! Dar ce te faci cand nu poti sa-ti iei cu tine instrumentul preferat din diverse motive? Apelezi la acest simulator, probabil cel mai bun din Google Play ce-ti aduce instrumentul preferat chiar in buzunarul putand astfel exersa sau chiar inregistra ceea ce faci in orice moment. Ai la dispozitie doua modele de chitara, baza de date cu acorduri, sunet de inalta fidelitate, etc.

Aplicatia este gratuita.

google play

 

Tonuri de Apel mp3 Gratuite

Untitled

In caz ca te-ai saturat de cele cu care vine telefonul le poti incerca pe cele care vin cu aceasta aplicatie gratuita. Aplicatia vine cu tonuri de apel impartite pe diverse categorii dar si cu widgeturi pentru ecranul de start.

google play

 

 

My Piano

Untitled

Daca nu esti DJ, nu iti place sa canti la chitara inseamna ca preferi pianul. Din acest motiv exista si astfel de aplicatii ce simuleaza sunetele mai putin sau mai mult reale pe care le scoate un pian adevarat. Insa in lipsa de altceva te poti multumi si cu o aplicatie pe telefon pana vei putea sa iei piadul dupa tine.

Aplicatia se lauda ca iti ofera un sunet clar de studio, 11 instrumente diferite, 7 efecte sonore, multi-touch, posibilitate de inregistrare, 16 modele diferite de pian, etc.

Aplicatia este gratuita.

google play