Acasă Aplicatii telefoane Android

TOP aplicatii de genul TV online, noiembrie 2015

9

TOP aplicatii de genul TV online, noiembrie 2015 – Trebuie sa recunosc ca imi e din ce in ce mai greu sa fac topurile 10 lunare deoarece aparitiile de aplicatii bune in Google Play nu prea sunt numeroase, multe dintre ele sunt de umplutura si cu greu gasesti o aplicatie noua sa fie chiar utila. Sa nu mai vorbim de aplicatiile romanesti pentru telefoanele sau tabletele Android, aici problema este si mai dramatica. Sunt putine si nu chiar de cea mai buna calitate.

In articolul de astazi, vreau sa va arat cateva dintre cele mai bune aplicatii de vazut TV online pe un telefon cu Android, desigur aplicatii prin care puteti viziona posturile TV din Romania. Am mai scris articole de-a lungul anului despre aceste aplicatii, insa aici incerc sa le pun pe toate intr-un top. Ordinea este aleatorie!

Retineti ca desi pot spune ca ma pricep in acest domeniu, NU am gasit inca o metoda sa vizionez in bune conditii majoritatea posturilor TV din Romania cu ajutorul unei singure aplicatii, pur si simplu nu se poate!

1 – Sopcast si TV Online

Am scris AICI despre aceasta combinatie, cam singura prin care daca ai noroc poti vedea PRO TV , Antena1, Prima TV, etc. si majoritatea canalelor generaliste. Ma refer la singura modalitate gratuita.

2 – Digi.Online

Digi.Online este o aplicatie gratuita, destinata abonatilor RCS & RDS si iti permite:
– vizionarea online a canalelor sportive Digi Sport 1, 2 si 3, a canalului de stiri Digi24 si a canalului muzical UTV
– accesarea celor mai noi stiri de pe Digi Sport si Digi24
– vizualizarea programului TV pentru toate canalele Digi 
– setarea de notificari de incepere a emisiunilor preferate de pe toate canalele Digi
Canelele TV Digi: Digi Sport 1,2 si 3, Digi24, Digi Film, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, UTV.

3 – TVR Plus

Exista varianta si pentru tableta si pentru telefon, gratuit vedeti toate canalele TVR, inclusiv TVR HD

DESCARCA

4  – PBX TV

Este ok, puteti vedea destul de multe canale din Romania, toate posturile de stiri, cateva posturi muzicale si cateva generaliste. Nu este practic o aplicatie pe care o instalati pe telefon, am scris AICI o aplicatie dedicata.

5 – Antena 3

Cine iubeste acest post de stiri, poate plati pentru a vedea continutul, suma pe care o achiti este de 1 Euro/luna. I-am facut un scurt review AICI.

6 – Seenow

Vreti sa vedeti ceva, platiti fratilor, scoateti banii – cam asa as evalua pe scurt aplicatia. Aici vedeti versiunile disponibile.

7 – HBO GO Romania

Aflati detaliile si descrierea in limba romana AICI.

8- Telekom TV

O combinatie cu DolceTV, au ceva continut dar daca vrei sa vezi ceva ok, trebuie sa platesti. Descrierea aplicatiei si link de download aici.

9-

10-

Ultimele pozitii sunt libere, efectiv nu am gasit o solutie stabila si sa nu te umpli de nervi. Daca stiti voi ceva, scrieti in rubrica de comentarii!

9 COMENTARII

 1. Sunt foarte mulțumit de Horizon Go! Trebuie să fii abonat la UPC, dar merge foarte bine.
  Poți sa:
  -te uiți la TV
  -vezi programele și ghidul TV
  -schimbi canalul pe TV (functie de telecomandă)
  -setezi mediaboxurile din casă să înregistreze ceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.