DISTRIBUIȚI

Top Aplicatii Gratuite Pentru iPad iPhone Iulie 2013

1-DROPBOX este un serviciu ce stocheaza gratuit datele voastre in limita a 2 GB spatiu iar cu ajutorul lui iti poti pastra sau sincroniza datele si fisierele intre calculator si telefon sau tableta.

Pentru a accesa si utiliza Dropbox ai nevoie de o conexiune la internet  pe telefon sau calculator, iar aplicatia functioneaza si pe Android sau Windows.

dropbox_feature

Descarca Gratuit DROPBOX

2-RADIO SLACKER-Cu milioane de melodii, sute de posturi radio, Slacker oferă ascultătorilor oricând, oriunde accesul la cea mai buna muzica din lume și de divertisment.

Articolul continua dupa reclama:

Slacker este una dintre cele mai apreciate si descarcate aplicatii din aceasta categorie si merita incercata de toti utilizatorii Apple.

CITESTE SI:  Aplicatie buna si utila pentru cei ce vor split screen pe telefon

Slacker_brand_logo

Descarca Gratuit Slacker Radio

3-SugarSync este unul din cele  mai bune moduri gratuite de a accesa, sincronizare, și partaja documente, fotografii, clipuri video, muzică și multe altele – de pe orice computer sau dispozitiv mobil. Caracteristici: Sincronizare orice folder de pe computer.Acceseaza documentele, fotografii, clipuri video sau muzică de pe orice calculator, dispozitiv mobil, sau site-ul SugarSync.Puteti trimiteți invitatie  privată atunci când doriți să împărtășiți cu un număr restrâns de oameni. Numai persoanele care primesc invitatia pot vizualiza fisierele respective.

sugarsync-main

SugarSync Pentru Apple

4-Finger Paint– Poti deseneaza schite rapid  si simplu, alb negru sau color cu aplicatia Finger Paint, o aplicatie gratuita recomandata pasionatilor de desen si portrete.

mzl.hxojulms.480x480-75

Finger Paint Gratuit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here