Top Aplicatii Gratuite Pentru iPad iPhone Iulie 2013

Top Aplicatii Gratuite Pentru iPad iPhone Iulie 2013

1-DROPBOX este un serviciu ce stocheaza gratuit datele voastre in limita a 2 GB spatiu iar cu ajutorul lui iti poti pastra sau sincroniza datele si fisierele intre calculator si telefon sau tableta.

Pentru a accesa si utiliza Dropbox ai nevoie de o conexiune la internet  pe telefon sau calculator, iar aplicatia functioneaza si pe Android sau Windows.

dropbox_feature

[button color=”red” size=”small” link=”https://itunes.apple.com/us/app/dropbox/id327630330?mt=8″ target=”blank” ]Descarca Gratuit DROPBOX[/button]

2-RADIO SLACKER-Cu milioane de melodii, sute de posturi radio, Slacker oferă ascultătorilor oricând, oriunde accesul la cea mai buna muzica din lume și de divertisment.

Slacker este una dintre cele mai apreciate si descarcate aplicatii din aceasta categorie si merita incercata de toti utilizatorii Apple.

Slacker_brand_logo

[button color=”red” size=”small” link=”https://itunes.apple.com/us/app/slacker-radio/id298307011?mt=8″ target=”blank” ]Descarca Gratuit Slacker Radio[/button]

CITESTE SI:  Altfel de notificari pe telefonul Android, fara LED-ul dedicat

3-SugarSync este unul din cele  mai bune moduri gratuite de a accesa, sincronizare, și partaja documente, fotografii, clipuri video, muzică și multe altele – de pe orice computer sau dispozitiv mobil. Caracteristici: Sincronizare orice folder de pe computer.Acceseaza documentele, fotografii, clipuri video sau muzică de pe orice calculator, dispozitiv mobil, sau site-ul SugarSync.Puteti trimiteți invitatie  privată atunci când doriți să împărtășiți cu un număr restrâns de oameni. Numai persoanele care primesc invitatia pot vizualiza fisierele respective.

sugarsync-main

[button color=”red” size=”small” link=”https://itunes.apple.com/us/app/sugarsync/id288491637?mt=8″ target=”blank” ]SugarSync Pentru Apple[/button]

4-Finger Paint– Poti deseneaza schite rapid  si simplu, alb negru sau color cu aplicatia Finger Paint, o aplicatie gratuita recomandata pasionatilor de desen si portrete.

mzl.hxojulms.480x480-75

[button color=”red” size=”small” link=”https://itunes.apple.com/us/app/finger-sketch-paint-for-ipad/id393772736?mt=8″ target=”blank” ]Finger Paint Gratuit [/button]

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Allview A8 Lite, lansat cu Android 7.0 Nougat, pareri si pret

Allview A8 Lite, lansat cu Android 7.0 Nougat, pareri si pret –...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *