Acasă Aplicatii telefoane Android

Top aplicatii pentru Android octombrie 2015

0

Top aplicatii pentru Android octombrie 2015 – Iata-ma si cu topul aplicatiilor pentru Android valabil pentru luna octombrie, top in care prezint ca de fiecare data (lunar) 10 dintre cele mai utile aplicatii pentru tablete si telefoane cu Android, aplicatii ce se pot instala gratuit din Google Play.

De data aceasta am sa va dau ceva mai mult de citit, am sa fac o retrospectiva a anului 2015 cu topurile pe care le-am prezentat in fiecare luna, din ianuarie si pana in septembrie, urmand ca si in acest articol sa va prezint cateva aplicatii pe care le gasesc interesante!

TOP 10 aplicatii Android ianuarie

TOP 10 aplicatii Android februarie

TOP 10 aplicatii Android martie

TOP 10 aplicatii Android aprilie

TOP 10 aplicatii Android mai

TOP 10 aplicatii Android iunie

TOP 10 aplicatii Android iulie

TOP 10 aplicatii Android august

TOP 10 aplicatii Android septembrie

Iata si ce va recomand sa instalati si sa testati pe telefoanele si tabletele voastre:

Wifi Analyzer

Super aplicatie de management WiFi, aplicatie ce va arata puterea unei retele WiFi din apropierea locului in care va aflati, utila si pentru cei ce vor sa testeze modulul WiFi al telefonului dar si pentru cei ce doresc sa afle unde isi pot instla mai bine un router in functie de anumiti parametri. Este un detector foarte bun, atat audio cat si vizual!

df

Descarca aplicatia gratuita de AICI.

Signal Refresh 3G/4G/LTE/WiFi

O alta aplicatie utila ce promite ca poate da o revigorare semnalului WiFi sau 3G/4G prin simpla apasare a butonului “refresh” arata in timp real puterea si calitatea semnalului la telefonie mobila, comunicarea cu serverele Google si intensitatea semnalului WiFi.

Untitled

Descarca aplicatia gratuita de AICI.

Ampere

Ai simțit vreodată ca un cablu sau un incarcator fac o treaba mai buna fata de altele si telefonul tau se incarca mai repede sau mai greu in anumite situatii? Cu ajutorul acestei aplicatii puteti monitoriza tensiunea si amperajul diverselor incarcatoare sau cabluri, aplicatia monitorizand in timp real aceste aspecte!

q234

Descarca aplicatia gratuita de AICI.

Display Tester

Iti arata toate informatiile legate de ecranul telefonului/tabletei si testeaza pentru a detecta daca exista pixeli morti, unghiurile de vizualizare, cate atingeri suporta simultan ecranul, teste de culori, etc. 

5er

Descarca aplicatia gratuita de AICI.

GluePics

Aplicatie ce detine o serie de unelte interesante cu ajutorul carora puteti “lipi” o fotografie de alta, adica puteti uni doua poze intr-un mod simplu si destul de interesant. 

ssss

Descarca aplicatia gratuita de AICI.

PixWords Raspunsuri si Ajutor

Aplicatia PXWords te ajuta sa gasesti cuvintele din jocul PixWords. Poti alege mai multe criterii de cautare, dupa numele autorului imaginii, dupa cuvant, dupa lungimea de caractere si nu numai. In momentul in care nu cunosti cuvantul, dai click pe imaginea din joc la care nu cunosti cuvantul si vezi observa pe imagine numele autorului. Tastezi acel nume complet sau incomplet pe aplicatia PXWords si vezi avea ca rezultate o imagine sau mai multe al acelui autor cautat.

t5ew

Descarca aplicatia gratuita de AICI.

Dubsmash

Dubsmash este o aplicație cu care poti inregistrai clipuri video cu tine, avand apoi opțiunea de a adauga peste clip voci celebre sau replici din filme si ulterior de a partaja rezultatul direct pe retelele de socializare.

sdsdsdsd

Descarca aplicatia gratuita de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.