Connect with us

Stiri despre telefoane

Top jocuri gratuite pe Steam, te joci fara sa platesti

Published

on

Top jocuri gratuite pe Steam, te joci fara sa platesti

Top jocuri gratuite pe Steam, te joci fara sa platesti sau am putea spune si altfel, este visul oricarui gamer. Dar stiti si voi cum sta treaba, dezvoltatorii te lasa sa le descarci, sa le instalezi si sa le joci fara sa ai nevoie de card, insa pe masura ce actiunea te prinde, vei constata ca jocul respectiv iti va pune la dispozitie diverse elemente contra-cost.

Practic, esti nevoit la un moment dat sa scoti si bani din buzunar pentru a continua progresul. Insa, cred ca este si normal sa se intample asta, trebuie si cei ce ai facut jocul sa castige ceva si sa aiba posibilitatea de a dezvolta acel titlu. Nu uitati sa incercati si Counter Strike 2.

Top jocuri gratuite pe Steam – iata 25 titluri interesante

Team Fortress 2: Lansat initial in 2007, Team Fortress 2 a rezistat testului timpului si continua sa fie unul dintre cele mai populare jocuri de pe Steam. Jocul ofera noua clase de caractere, fiecare cu abilitati si arme unice.

Advertisement

Modurile variaza de la “Capture the Flag” la “King of the Hill”, fiecare cu strategii si tactici proprii. Cu o comunitate activa si actualizari frecvente, Team Fortress 2 ofera o experienta completa si captivanta.

Warframe: Lansat in 2013, Warframe a evoluat de-a lungul anilor intr-un joc de actiune in terța persoana complex si profund. Participantii intra in rolul unui Tenno, un razboinic futurist echipat cu o armura biomecanica numita Warframe. Misiunile variaza de la asasinate la salvarea de ostatici, fiecare cu propriile provocari. Grafica impresionanta si gameplay-ul fluid fac din Warframe o alegere excelenta pentru iubitorii de jocuri de actiune.

Dota 2: Strategie in timp real ce a devenit un fenomen mondial, in special in scena eSports. Dota 2 ofera peste 100 de eroi, fiecare cu abilitati si stiluri de joc unice. Playerii trebuie sa lucreze in echipa pentru a distruge “Ancient-ul” adversarilor, o structura situata in baza inamica. Cu o curba de invatare abrupta si o comunitate pasionata, Dota 2 ofera o experienta de joc profunda si recompensatoare.

Advertisement

Top jocuri gratuite pe Steam – Age of Empires, o adevarata legenda!

Age of Empires II: Definitive Edition: Desi nu este exclusiv pe Steam, acest joc de strategie in timp real este un clasic reinventat. Jucatorii pot alege dintre 35 de civilizatii diferite, fiecare cu unitati si tehnologii unice. Scopul este de a construi o civilizatie de la zero, gestionand resursele si conducand armate in batalii epice. O grafica actualizata si noi campanii, Age of Empires II ofera o experienta de joc completa.

Path of Exile: RPG de actiune ce ofera o lume vasta si o poveste complexa. Jucatorii pot alege dintre sapte clase diferite, fiecare cu un arbore de abilitati extins. Misiunile variaza de la vanatoarea de monstri la rezolvarea de puzzle-uri, iar jocul include si un sistem de crafting detaliat. Cu o economie bine gandita si o comunitate activa, Path of Exile este un must pentru orice fan al genului RPG.

Advertisement

Genshin Impact: Tot unRPG de actiune, dar cu elemente de explorare te duce intr-o lume fantastica plina de mistere. Jucatorii pot alege dintre o varietate de caractere, fiecare cu abilitati si elemente magice unice.

Top jocuri gratuite pe Steam – Misiunile includ explorarea unor temple antice, lupta cu monstri si rezolvarea de puzzle-uri complexe. Cu grafica sa impresionanta si povestea captivanta, Genshin Impact este un joc care merita incercat.

Advertisement

Pagini: 1 2 3 4 5 6

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des