Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Top Jocuri Noi Gratuite Android Martie 2014

Top Jocuri Noi Gratuite Android Martie 2014

0

Top Jocuri Noi Gratuite Android Martie 2014

1 – COMMANDO Frontline 2

Frontline Commando 2 este un joc de tip shooter PVP on-line care este gratuit si este dedicat tuturor celor care apreciaza acest gen de joc. Recruteaza soldati si fii la carma echipei tale alegand din peste 65 de posibilitati unice de la soldati, lunetisti, masini de razboi, drone, grenade, arme de asalt sau cu luneta, elicoptere sau medici.

Jocul iti ofera 40 de misiuni unice si 13 provocări de elită,  7 campuri de lupta si mod online play cu grafica 3D deosebita.

unnamed

COMMANDO Frontline 2 este gratuit.

google play

 

2 – Basketball Kings

Daca iti place sa joci basket atunci acest joc oferit de firma MobileCraft iti va fi pe plac. Ai de ales intre 6 moduri de joc diferite, peste 20 de mingi de basket, 30 de tricouri personalizabile, toate pentru a-ti perfectiona abilitatile.

Poti debloca nivele noi si sa castigi trofee sau sa imparatasesti rezultatele cu prietenii pe Facebook.

unnamed

Jocul are o grafica 3 D si se poate descarca gratuit.

google play

3 – Pompier Simulator 3D

Este un joc romanesc nou caruia trebuie sa-i acordam putina atentie deoarece nu sunt multe jocuri autohtone de care ne putem bucura pe dispozitivele noastre.

Jocul este un simulator 3D in care trebuie sa lupti impotriva incendiilor avand la dispozitie 6 Camioane de Pompieri, un elicopter special si multe misiuni atragatoare. Ai la dispozitie mai multe locatii (desert, munte, orase) sau poti sa alegi anotimpul .

Untitled

Jocul are o grafica 3 D si se poate descarca gratuit.

google play

4 – Transporter 3D

Treaba ta este de a transporta autoturisme,  busteni mari, recipiente mari, sau alte camioane mari cu succes la destinatie. Trebuie sa-ti faci traba cu mare atentie, avand limita de timp la fiecare cursa putand cumpara si upgrada alte camioane mai performante si mai puternice.

Jocul iti ofera o grafica 3D cu diferite setari ale camerei si este compatibil cu versiunile Android 2.2 +

Untitled

Descarca gratuit:

google play

 

5 – Dino Safari 2

Ești un paleontolog in cauterea unor noi descoperiri pe o insulă preistorica imensa care este populata de o armată de dinozauri cu care trebuie sa-i dobori pentru a-ti termina treaba. Ai la dispozitie  un sortiment intreg de arme, un jeep, o motocicleta un cal credincios, plus o gramada de recuzita de care te poti folosi in misiunae ta.

Untitled

Jocul are o grafica 3D si se poate descarca gratuit.

google play

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.