Connect with us

Stiri despre telefoane

TP-Link Neffos N1 lansat oficial in cadrul IFA Berlin 2017

Published

on

TP-Link Neffos N1 lansat oficial in cadrul IFA Berlin 2017, telefon cu setup de tip dual camera, unul care-mi aminteste destul de mult de un terminal Huawei. Desigur, ma refer la partea din spate a telefonului, inclusiv la zona camerelor foto si a senzorului de amprente.

Comunicatul de presa este destul de sumar, nu ne sunt prezentate specificatiile tehnice in detaliu, nu aflam detalii nici macar legate de pret. Nici pe site-ul oficial neffos.ro (sau tp-link.ro) nu apar detalii tehnice, sunt numai cateva date sumare.

Din pacate, nu cred ca este o strategie destul de buna!

Advertisement

 

Datele tehnice nu sunt disponibile nici in alte surse, aflam totusi ca acest telefon are un display cu o diagonala de 5.5″, rezolutie 1080p FHD, 4GB RAM si 64GB stocare interna.

Trist este ca nu ni se dau detalii despre cele doua camere foto, procesor, baterie, pret, constructie, etc.

Advertisement

Ni se dau insa detalii legate de un alt telefon ce va veni in curand, acesta este Neffos X1 Lite dotat cu procesor octacore, display IPS, camera de 13MP si conectivitate 4G.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des