Acasă Samsung Galaxy S6 Transmisie LIVE De La Lansarea Lui Galaxy S6

Transmisie LIVE De La Lansarea Lui Galaxy S6

0

Transmisie LIVE De La Lansarea Lui Galaxy S6

In cateva minute, Samsung Galaxy S6, poate cel mai asteptat telefon al anului se va lansa si il vom putea admira in totalitate! 

Toate speculatiile vor fi spulberate si vom vedea daca noi, cei care am scris despre acest telefon in nenumarate randuri am avut macar putin dreptate cu privire la specificatii si aspect sau cei de la Samsung au putut tine in secret cele mai importante detalii ale lui Galaxy S6!

Vom vedea si daca cei de la Samsung au adus vreo functie noua pe Galaxy S6 si cu ce ne vor surprinde sau daca o vor face.

Androidro.ro va transmite integral lansarea lui Galaxy S6, lansare ce va putea fi vazuta incepand cu ora 19:30 in fereastra de mai jos.

Vizionare placuta!

https://www.youtube.com/watch?v=CVk3ZWrhHxc

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here