Connect with us

Tutoriale telefon

Asistenta Pentru PC De La Android

Published

on

Ati avut vreodata un prieten la ananghie cu calculatorul si n-ati avut cum sa-l ajutati ? Sau chiar parintii, care nu prea se descurca cu noile tehnologii ? Uneori este nevoie de ceva mai mult decat indicatii vocale prin telefon.

Azi am sa va prezint o aplicatie perfecta pentru acordarea de ajutor unui PC prin dispozitivul vostru Android.
Celebrul program de asistenta PC – Team Viewer (descarca de aici pentru PC), are si o aplicatie pentru Android de ceva timp, extrem de asemanatoare cu cea de pe PC si perfect compatibile (descarca de aici pentru Android)

Cu Team Viewer pentru Android puteti sa aduceti desktopul calculatorului pe ecranul smartphoneului sau tabletei si puteti avea control complet asupra calculatorului, inclusiv al cursorului.
Daca utilizatorul pe PC va avea urmatorul desktop:

Advertisement

Utilizatorul Android va vedea exact acelasi desktop pe smartphone:
Configurarea se face in doar cativa pasi si este extrem de simpla.

Pentru inceput, trebuie ca si PC-ul care are nevoie de ajutor si smartphone-ul Android sa aiba instalata aplicatia Team Viewer aferanta sistemului de operare.

In continuare, utilizatorul de PC trebuie sa deschida aplicatia care va oferi un cod (Your ID) si o parola (password) care le va furniza celui care acorda ajutor de pe smartphone.

Advertisement

Cel de pe smartphone va introduce userul, va apasa butonul “Control la distanta” iar in ultimul pas, va introduce parola

Daca datele au fost introduse corect, aplicatia va afisa o pagina cu sfaturi iar dupa inchiderea aceste pagini, veti vedea spatiul de lucru si cursorul computerului.
Acum puteti sa faceti orice doriti ca si cum ati fii in fata computerului respectiv.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171