Acasă Tutoriale telefon Tutorial instalare Remix OS full Android pe PC, varianta gratuita

Tutorial instalare Remix OS full Android pe PC, varianta gratuita

7

Tutorial instalare Remix OS full Android pe PC, asta inseamna ca veti avea alt sistem de operare instalat pe PC, insa Windows-ul va ramane la locul lui si toate fisierele sale vor ramane intacte. In schimb, veti avea posibilitatea de a alege atunci cand deschideti calculatorul ce sistem de operare sa porniti, acest Remix OS sau sistemulde operare Windows. Daca sunteti in Remix OS si vreti sa treceti la Windows, va trebui sa opriti calculatorul (optiune disponibila si in acest nou sistem de operare), sa-l reporniti si sa alegeti voi ce sa booteze calculatorul atunci cand il reporniti.

Tutorial instalare Remix OS 1 Tutorial instalare Remix OS full Android pe PC, varianta gratuita

Instalarea este destul de simpla si nu necesita mare bataie de cap, am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa faceti asta, trebuie insa sa stiti ca va trebui sa aveti ceva spatiu pe HDD, cam 1GB are kit-ul de instalare si la setup veti fi intrebati daca doriti sa alocati 8 sau 16 GB noului sistem de operare Remix OS Android pe PC, acest spatiu este necesar pentru instalarea aplicatiilor.

Pe scurt, Remix OS este un Android ce se va instala full pe PC, nu veti avea treaba cu Windows in timp ce il rulati, insa este foarte rapid, driverii se instaleaza automat, aveti acces la Google Play, sa controlati cursorul mouse-ul pe ecran si este la nivel de UI destul de asemanator cu un Windows, asta cu toate ca este pur Android.

Inainte sa incepeti, iata cam cum arata el instalat pe un PC:

In caz ca este ok si vreti sa-l testati, iata pe scurt cam ceea ce va trebui sa faceti:

Tutorial instalare Remix OS

1 – Trebuie mai intai sa descarcati pe PC kit-ul de instalare, o faceti de AICI si descarcati apoi versiunea compatibila (32 bit sau 64 bit)

Tutorial instalare Remix OS 11 Tutorial instalare Remix OS full Android pe PC, varianta gratuita

Pentru acest tutorial eu am descarcat si folosit versiunea “Download Remix OS for PC 64-bit Package (EFI & Legacy)

2 – Descarcati pe PC arhiva:

Tutorial instalare Remix OS full Android pe PC, varianta gratuita

3 – Dezarhivati continutul si veti avea cam ce vedeti in imaginea de mai jos, exista si un tutorial dar si executabilul. Nu trebuie insa sa mai umblati la imaginea ISO, porniti executabilul si atat.

Tutorial instalare Remix OS full Android pe PC, varianta gratuita

4 – Vi se va deschide acum o fereastra ca cea de mai jos, gasiti un tutorial si acolo. Pe scurt, selectati fisierul ISO de care aminteam anterior, locul unde doriti sa se instaleze Remix OS, dati ok si apoi asteptati pana cand noul sistem de operare este instalat.

Tutorial instalare Remix OS 22 Tutorial instalare Remix OS full Android pe PC, varianta gratuita Tutorial instalare Remix OS full Android pe PC, varianta gratuita

5 – La pasul urmator veti fi intrebati daca doriti sa reporniti calculatorul si sa faceti primul setup (acesta se face o singura data) si veti vedea pe monitor ceva de genul:

Tutorial instalare Remix OS full Android pe PC, varianta gratuita

Dureaza cateva minute prima initiere si va trebui sa urmati indicatiile care va apar pe monitor, insa instalarea este simpla in continuare si nu va mai dura mult. Apoi, va aparea logo-ul “Remix OS” si veti avea acces la acest nou sistem de operare care arata exact asa cum ati vazut in galeria foto de la inceputul acestui articol.

7 COMENTARII

  1. As veni cu o completare: RemixOS Player este un emulator pentru Windows a sistemului de operare RemixOS care se instaleaza ca orice alt program. Cred ca e mai usor asa pentru cei cu mai putina experienta in IT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here