Acasă Stiri despre telefoane

Tutorial root pe Samsung Galaxy A5 A500F ce ruleaza Lollipop

2

Tutorial root pe Samsung Galaxy A5 A500F Lollipop – Atentie, tutorial si fisiere valabile numai pentru versiunea internationala a telefonului Samsung Galaxy A5, adica versiunea A500F ce ruleaza Android Lollipop, daca aveti un Galaxy A5 cu sistem de operare KitKat, urmati tutorialul de AICI.

Trebuie sa va asigurati pentru inceput ca NU detineti alt telefon si ca bateria este incarcata minim 30%, faceti root pe Samsung Galaxy A5 A500F ce ruleaza sistemul de operare Android Lollipop pe propria raspundere!

Descarcati driverii USB Samsung si in caz ca nu aveti instalat fisierul, trebuie instalat pe PC.

Descarcati arhiva ce contine fisierele necesare procedurii de root pe telefonul Samsung Galaxy A5. fisierul este arhivat, va trebui sa-l dezarhivati intr-un folder pe PC. In arhiva veti gasi fisierele CF-Auto-Root.tar si Odin3-v3.07.exe, fisiere necesare pentru aceasta operatiune de root. Instalati pe PC programul ODIN daca nu-l aveti instalat deja.

Dupa ce ati terminat prima etapa, puteti opri telefonul si asteptati cateva secunde, apoi il reporniti in Download Mode. Pentru asta, apasati in acelasi timp butoanele volum jos, home si power. Tineti apasate butoanele pana cand pe ecran vedeti o imagine de avertizare, apoi apasati volum sus pentru a continua!

www

Deschideti aplicatia ODIN si conectati telefonul la PC prin portul USB, direct, fara prelungitor si fara HUB. Daca telefonul este detectat, veti vedea mesajul “added” in cadrul aplicatiei ODIN.

wse

Mai departe, apasati pe butonul PDA si selectati fisierul CF-Auto-Root.tar, apoi apasati butonul START pentru a incepe procedura. Totul dureaza cam 1 minut, timp on care veti obtine acces root pe Samsung Galaxy A5 A500F, telefonul va reporni automat.

Cand vedeti mesajul PASS in ODIN, puteti deconecta telefonul de la PC si veti cauta in meniu aplicatia SuperSU. Daca aceasta s-a instalat automat, telefonul este rootat!

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.