baterie

Tutorial root pe telefonul Allview Viper E

Tutorial root pe telefonul Allview Viper E

Tutorial root pe telefonul Allview Viper E – Am sa va arat in cele ce urmeaza o metoda simpla de a face root pe telefonul Allview Viper E, telefon cu Lollipop si lansat in luna septembrie 2104. Allview Viper E costa la ora actuala (octombrie 2014) 549 lei pe site-ul importatorului.

Este o metoda testata 100% si functionala, insa retineti ca puteti pierde garantia telefonului, motiv pentru care urmati tutorialul pe propria raspundere! Procedura de root in cazul acestui terminal nu va implica utilizarea unui computer deoarece vom folosi o aplicatie ce se va descaraca direct pe telefon in format apk.

Dupa ce obtineti drepturile de administrator (root) recomand sa va limitati la a instala aplicatii ce necesita root sau a le indeparta pe cele de sistem, asta in caz ca nu va pricepeti. Spun asta deoarece cunosc multe cazuri in care utilizatorii au sters din greseala fisiere ale sistemului de operare si ulterior au avut probleme cu telefonul.

Veti folosi aplicatia kingroot (nu kingoroot) aplicatie ce poate fi descarcata de pe site-ul oficial al aplicatiei in format apk. Dupa ce o descarcati, o instalati pe telefon, insa inainte de asta trebuie activata optiunea „surse necunoscute” din meniul telefonului. Verificati ca nivelul bateriei sa fie peste 50% pentru a va asigura ca nu ramaneti fara acumulator cu toate ca operatiunea dureaza numai cateva minute.

Dupa ce o descarcati si instalati pe telefon, porniti aplicatia apoi apasati „try to root”

 

Procedura va incepe si telefonul se va roota. In acest timp, pe ecranul telefonului veti vedea pas cu pas ce operatiuni se executa pentru a se roota acest telefon.In captura nr 2, in partea de sus vedeti cum a aparut mesajul “Successfully obtain Root” ceea ce inseamna ca este deja rootat si in ultima captura vedeti cum puteti indeparta accesul root in caz ca doriti acest lucru.

 

Asta a fost tot, telefonul Allview Viper E este rootat!