Connect with us

Tutorial root pe telefonul Evolio M5 – Ita cum puteti face root pe telefon fara sa folositi calculatorul si vom face asta folosind aplicatia kingroot (nu kingoroot) aplicatie pe care o puteti descarca direct pe telefon de pe site-ul oficial al aplicatiei in format apk. Dupa ce o descarcati, o instalati pe telefon cu ajutorul unui manager de aplicatii, insa inainte de asta trebuie activata optiunea „surse necunoscute” din meniul telefonului pentru a permite telefonului sa instaleze si alte aplicatii ce nu provin din magazinul oficial Google Play.

Verificati ca nivelul bateriei sa fie peste 50% pentru a va asigura ca nu ramaneti fara acumulator cu toate ca operatiunea dureaza numai cateva minute.

Atentie! Veti proceda pe proprie raspundere! Este posibila pierderea grantiei telefonului sau chiar puteti sa aduceti telefonul intr-o stare de nefunctionare daca interveniti asupra sistemului de operare stergand sau modificand anumite fisiere!

Recomand pentru cei ce nu se pricep, sa se limiteze la a sterge aplicatiile de sistem ce pot fi sterse numai daca aveti root sau sa instalati alte aplicatii ce necesita root!

Asa arata pagina principala a aplicatiei. Apasati “Try To Root” pentru a incepe operatiunea.

root-allview-a5-easy

Procedura va incepe si telefonul se va roota. In acest timp, pe ecranul telefonului veti vedea operatiuni se desfasoara in fundal pentru a se roota acest telefonul Evolio M5 .Am subliniat in poza nr 2 mesajul „Successfully obtain Root” ceea ce inseamna ca este deja rootat si in ultima captura vedeti cum sa renuntati la root daca doriti!

rt6ds

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!

7 Comments

7 Comments

 1. alex

  noiembrie 22, 2015 at 12:26

  eu am dat revenire la setarile din fabrica dupa ce am facut root-ul (care mergea bine) si acum se reseteaza (apare sigla m5 si se reseteaza) ce pot sa ii fac?

 2. alex

  noiembrie 22, 2015 at 12:30

  in system recovery la root integrity check imi apare error:found 17 new files
  error:found 1 modified files
  system check fail

 3. Szaby

  decembrie 21, 2015 at 13:27

  am facut si eu root-ul cu programul Kingroot si totul merge bine ! pot sa sterg si aplicatiile de baza.

 4. Anonim

  februarie 7, 2016 at 19:19

  salutare tuturor. Vin si eu cu un mic ajutor pentru cei care au acest telefon :
  http://smmobilezone.blogspot.ro/2015/12/okapia-magic-x-100-tested-firmware-by.html
  aveti aici varianta chinezeasca pentru evolio m5 care se cheama de fapt Okapia Magic X
  sper sa va ajute pe cei care aproape ati abandonat cautarile

 5. Alex

  aprilie 9, 2016 at 23:49

  Un auto-boot on charge pt m5?

 6. Cosmin

  aprilie 10, 2016 at 08:37

  Multam, m-au intrebat multi 🙂

 7. mirea ionut

  mai 17, 2016 at 23:51

  Am si eu acelasi telefon evolio m5 si nu pot instala jocuri google play .Daca imi iau aplicatia asta ar putea fi instalata??????(ajutati-ma daca stiti vreo metoda de instalare)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *