tutorial root pe telefonul Evolio M5 – Ita cum puteti face root pe telefon fara sa folositi calculatorul si vom face asta folosind aplicatia kingroot (nu kingoroot) aplicatie pe care o puteti descarca direct pe telefon de pe site-ul oficial al aplicatiei in format apk. Dupa ce o descarcati, o instalati pe telefon cu ajutorul unui manager de aplicatii, insa inainte de asta trebuie activata optiunea „surse necunoscute” din meniul telefonului pentru a permite telefonului sa instaleze si alte aplicatii ce nu provin din magazinul oficial Google Play.

Verificati ca nivelul bateriei sa fie peste 50% pentru a va asigura ca nu ramaneti fara acumulator cu toate ca operatiunea dureaza numai cateva minute.

Atentie! Veti proceda pe proprie raspundere! Este posibila pierderea grantiei telefonului sau chiar puteti sa aduceti telefonul intr-o stare de nefunctionare daca interveniti asupra sistemului de operare stergand sau modificand anumite fisiere!

Recomand pentru cei ce nu se pricep, sa se limiteze la a sterge aplicatiile de sistem ce pot fi sterse numai daca aveti root sau sa instalati alte aplicatii ce necesita root!

Asa arata pagina principala a aplicatiei. Apasati “Try To Root” pentru a incepe operatiunea.

root-allview-a5-easy Tutorial root pe telefonul Evolio M5

Procedura va incepe si telefonul se va roota. In acest timp, pe ecranul telefonului veti vedea operatiuni se desfasoara in fundal pentru a se roota acest telefonul Evolio M5 .Am subliniat in poza nr 2 mesajul „Successfully obtain Root” ceea ce inseamna ca este deja rootat si in ultima captura vedeti cum sa renuntati la root daca doriti!

rt6ds Tutorial root pe telefonul Evolio M5

7 COMENTARII

  1. eu am dat revenire la setarile din fabrica dupa ce am facut root-ul (care mergea bine) si acum se reseteaza (apare sigla m5 si se reseteaza) ce pot sa ii fac?

  2. in system recovery la root integrity check imi apare error:found 17 new files
    error:found 1 modified files
    system check fail

  3. Am si eu acelasi telefon evolio m5 si nu pot instala jocuri google play .Daca imi iau aplicatia asta ar putea fi instalata??????(ajutati-ma daca stiti vreo metoda de instalare)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree