Acasă Stiri Android Si Noutati Tutorial root pe telefonul Mlais M9

Tutorial root pe telefonul Mlais M9

0

Tutorial root pe telefonul Mlais M9 – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti face root pe Mlais M9, telefonul octacore ce ruleaza Android 4.4.2 KitKat. Retineti ca este posibila pierderea garantiei (in caz ca aveti) si ca urmati tutorialul pe proprie raspundere. Puteti face root pentru a sterge aplicatiile inutile, pentru a modifica diferite fisiere ale sist. de operare, pentru a instala aplicatii ce necesita drepturi de adeministrator, pentru a instala un recovery customizat sau chiar pentru instalarea altei versiuni customizate firmware pe Mlais M9.

Iata ce trebuie sa faceti – fara sa utilizati calculatorul:

Veti folosi aplicatia kingoroot pe care o veti descarca gratuit intrand pe site:

123

Apasati pe “Download for Android”

2345

Descarcati si instalati KingoRoot.apk direct pe telefon. Va asigurati ca inainte ati bifat din meniu “surse necunoscute”

e45

456433w

Dupa ce ati intrat in aplicatie, apasati pe butonul de jos pe care scrie OneClickRoot. Toata operatiunea va dura cam 2 minute, in acest timp veti vedea un cerc ca va indica procentul si operatiunile pe care telefonul le va defasura:

r5y4

La final telefonul este rootat. Puteti instala si aplicatia OneClickRoot din Google Play ce va va confirma acest aspect.

45q34rews

Felicitari, Mlais M9 are acum accesr root!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here