DISTRIBUIȚI

Tutorial root pe telefonul Mlais M9 – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti face root pe Mlais M9, telefonul octacore ce ruleaza Android 4.4.2 KitKat. Retineti ca este posibila pierderea garantiei (in caz ca aveti) si ca urmati tutorialul pe proprie raspundere. Puteti face root pentru a sterge aplicatiile inutile, pentru a modifica diferite fisiere ale sist. de operare, pentru a instala aplicatii ce necesita drepturi de adeministrator, pentru a instala un recovery customizat sau chiar pentru instalarea altei versiuni customizate firmware pe Mlais M9.

Iata ce trebuie sa faceti – fara sa utilizati calculatorul:

Veti folosi aplicatia kingoroot pe care o veti descarca gratuit intrand pe site:

123

Articolul continua dupa reclama:

Apasati pe “Download for Android”

CITESTE SI:  Evolio X-watch Sport, smartwatch cu GPS dar nu foarte ieftin

2345

Descarcati si instalati KingoRoot.apk direct pe telefon. Va asigurati ca inainte ati bifat din meniu “surse necunoscute”

e45

456433w

Dupa ce ati intrat in aplicatie, apasati pe butonul de jos pe care scrie OneClickRoot. Toata operatiunea va dura cam 2 minute, in acest timp veti vedea un cerc ca va indica procentul si operatiunile pe care telefonul le va defasura:

r5y4

La final telefonul este rootat. Puteti instala si aplicatia OneClickRoot din Google Play ce va va confirma acest aspect.

45q34rews

Felicitari, Mlais M9 are acum accesr root!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here