Acasă Telefoane Chinezesti Tutorial Root pentru telefonul Bluboo XFire

Tutorial Root pentru telefonul Bluboo XFire

0

Bluboo XFire este un telefon bunicel ce beneficiaza de un procesor quad-core MTK6753 pe 64 bit ce ruleaza la 1GHz, are 1GB memorie RAM iar memoria interna este de 8 GB. Mai multe despre acest telefon puteti gasi aici.

Folosirea acestui tutorial poate duce la pierderea garantiei (daca aveti). Nu exista riscuri foarte mari cu privire la rootarea acestui telefon din moment ce folosirea aplicatiei instalate este sigura. Insa dupa rootare pot aparea problemele daca folositi incorect aplicatiile cu privilegii de root sau daca instalatii aplicatii suspecte ce solicita acces root.
Tot ce avem de facut pentru a roota acest telefon este sa descarcam aplicatia KingRoot de aici, va trebui sa descarcam aplicatia in format .apk, si sa o instalam. Pentru a o instala mergeti mai intai in Setari, Securitate si asigurati-va ca aveti bifata casuta “Surse Necunoscute/Unknown sources”.
Dupa instalare lansam aplicatia, va arata o fereastra ca aceasta. Aveti nevoie de o conectiune la internet.
kingroot1
Apasam pe TRY TO ROOT si va incepe procesul de rootare.
kingroot2
Asteptam sa se finalizeze procesul (1 – 2 minute) apoi va aparea fereastra de confirmare. Telefonul poate reporni in timpul procesului de rootare, nu va faceti griji, este normal la unele telefoane.
kingroot3
Acum telefonul este rootat. Pentru a verifica daca aveti root puteti folosit aplicatia Root Checker disponibila in Google Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.