TWRP recovery are de acum aplicatie oficiala in Google Play

TWRP recovery are de acum aplicatie oficiala in Google Play, aplicatia putea fi descarcata si folosita pana acum, insa avea alta interfata si nu era vorba despre ceva oficial, ea exista pe diverse forumuri de specialitate. Pentru cei ce nu stiu ce inseamna “TWRP recovery”, este vorba despre o aplicatie care necesita root pe telefon sau pe tableta, insa ofera multe beneficii si poate cea mai importanta functie, cea cu ajutorul careia puteti rescrie un sistem de operare customizat!

Aplicatia oficiala TWRP recovery este gratuita, ea poate fi insa instalata si folosita indiferent daca telefonul are sau nu root, insa nu puteti instala versiunea corespunzatoare pentru tableta/telefonul vostru in cazul in care nu aveti root!

In Google Play mai exista ceva asemanator, este vorba despre aplicatia TWRP Manager si aceasta cu toate ca nu este una oficiala, ea vine cu mai multe functii, inclusiv cea prin care puteti instala un recovery din diverse surse.

Spre deosebire de aceasta, aplicatia oficiala dezvoltata chiar de catre “Team Win”, aceasta are o baza de date cu fisere pentru multe modele de telefoane, este vorba insa de cele mai populare, nu veti gasi modele chinezesti dar nici modele de la Allview, cu o singura exceptie, Allview X2 Xtreme.

CITESTE SI:  Aplicatia JAYS Headset Control, functii noi butonului de pe casti!

In rest, sunt multe fisiere recovery gata de instalat pentru telefoane precum Samsung, Huawei, HTC, Motorola, OnePlus, Oppo, Xiaomi, Sony, etc.

Instalarea TWRP recovery pe telefon este destul de simpla, trebuie sa gasiti versiunea compatibila cu telefonul vostru (nu alta!) si apoi sa alegeti fisierul “img”, exista cazuri in care sunt chiar mai multe variante de recovery pentru un singur model de telefon, de regula sunt actualizari.

Retineti ca toate acestea se realizeaza cu ajutorul drepturilor de administrator asupra sistemului de operare, adica acces root! Insa, asa cum spuneam si la inceput, aplicatia TWRP recovery poate fi folosita si pentru root, insa numai pentru ca utilizatorul sa vada daca exista fisier compatibil pentru telefonul lui.

Aplicatia oficiala se descarca de AICI

Aplicatia TWRP Manager se descarca de AICI

Utila este si aplicatia Flashify, acesta este AICI

Pentru a vedea daca aveti sau nu root pe telefon, instalati aplicatia de AICI

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Cum Faci Root Cu OneClickRoot Android

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total...
Citeste tot

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *