Acasă Stiri despre telefoane Ulefone Future primeste primul update oficial de ROM via OTA

Ulefone Future primeste primul update oficial de ROM via OTA

1

Ulefone Future este varful de gama al companiei chinezesti si iata ca el primeste acum un update de firmware oficial via OTA, update ce promite sa rezolve cateva dintre problemele pe care utilizatorii le-au semnalat si cei de la Ulefone le-au remediat aparent.

Informatia apare chiar pe blogul oficial, blog.ulefone.com si este vorba despre versiunea 20160721 (build number) versiune ce promite sa rezolve urmatoarele probleme:

1.Touch screen ghost functioning fixed.
2.Flip cover animation effect added.
3. GPS optimization.
4. Systematic optimization.
5. Minor bug fixes.
Asta inseamna ca cei de la Ulefone au rezolvat problema “screen ghost” ce aparea din senin la unii utilizatori, au adaugat animatii noi pentru cei ce folosesc huse de tip flip cover, au imbunatatit receptia GPS pe Ulefone Future si au reparat alte probleme ce tin de stabilitatea sistemului de operare Android Mershmallow instalat pe acest telefon.
DSC_0567
Ce inseamna “screen ghost”?
In traducere libera, ar insemna “ecran fantoma”, este vorba insa de comportamentul bizar al ecranului de pe Ulefone Future, adica uneori si din senin telefonul parca este controlat de catre altcineva, nu mai raspunde la comenzi si pe display apar comenzi pe care utilizatorul nu le-a dat. Fenomenul poate fi vazut in clipul de mai jos, este vorba chiar de Ulefone Future:
[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=LZNrnGKAkQA[/wpsm_video]
Pentru a verifica daca un telefon a primit o actualizare OTA, trebuie sa intrati in meniul telefonuliu, zona de setari, wireless update si sa apasati pe “Check for updates”, valabil pentru aparoape toate telefoanele cu Android.
Oferta celor de la Ulefone mai include printre altele si modelele Ulefone Be ONE, Ulefone Be PURE, Ulefone Be X, Ulefone Be PRO, Ulefone Be PRO2, Be Touch /2/3, Ulefone Paris, Ulefone Power, Ulefone Metal si Ulefone U007. 
Articole de review pentru Ulefone Future in limba romana puteti citi AICI.
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here