Acasă Tutoriale telefon Tutorial, cum adaugi pe un telefon Android o scurtatura catre un site

Tutorial, cum adaugi pe un telefon Android o scurtatura catre un site

2
nofollow
Clip recent - Am pus mana pe un telefon "pedepsit" pe nedrept!

Am sa va arat prezint in cele ce urmeaza un tutorial Android destul de simplu dar cred ca este unul extrem de util si spun asta deoarece sunt sigur ca majoritatea utilizatorilor petrec foarte mult timp navigand pe internet.

Si in acelasi timp, un utilizator mai mult ca sigur ca are si anumite pagini web favorite pe care le citeste zilnic, indiferent ca vorbim de stiri, forumuri, pagini de sport sau chiar androidro.ro!

Din acest motiv, consider ca este util sa aveti o scurtatura pe ecranul telefonului catre acele pagini web pe care le frecventati foarte des si astfel nu va mai trebui sa stati mereu sa intrati in google si sa tastati adresa unui anumit site. 

Prin aceasta metoda, veti avea o iconita pe ecranul de start sau oriunde vreti voi, iconita ce apasata va va duce direct si rapid catre site-ul preferat. Am sa va arat cum sa faceti asta in cateva secunde, retineti ca este valabil numai in cazul in care aveti pe telefon instalata aplicatia Google Crome ca browser, am observat ca acesta optiune nu exista si in cazul unui browser stock!

Pentru inceput, trebuie sa intrati pe site-ul pe care doriti sa-l trimiteti direct pe ecranul de start si sa apasati pe setarile aplicatiei Google Crome, adica pe cele 3 mici puncte:

Apasati acum pe “Add to home screen”

Screenshot_20160803-150230 Tutorial, cum adaugi pe un telefon Android o scurtatura catre un site

Va va aparea o imagine ca cea de mai jos si daca doriti, puteti da un nume pictogramei ce va reprezenta acest site.

Screenshot_20160803-150233 Tutorial, cum adaugi pe un telefon Android o scurtatura catre un site

Completati numele dorit si apoi apasati pe “ADD”

Screenshot_20160803-150252 Tutorial, cum adaugi pe un telefon Android o scurtatura catre un site

Asa cum vedem in imaginea de mai jos, scurtatura a fost realizata si primim mesajul “Androidro.ro was added to your Home screen”

Screenshot_20160803-150256 Tutorial, cum adaugi pe un telefon Android o scurtatura catre un site

In ultima imagine observam pictograma aplicatiei adaugata in meniul telefonului, aceasta poate fi mutata oriunde dorim ca o pictograma a unei aplicatii. De fiecare data cand dorim sa accesam un anumit site, apasam pe ea si intram rapid pe pagina web respectiva.

Screenshot_20160803-150321 Tutorial, cum adaugi pe un telefon Android o scurtatura catre un site

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here