Acasă Stiri Android Si Noutati Ulefone Paris primeste in curand update la Android 6.0 Marshmallow

Ulefone Paris primeste in curand update la Android 6.0 Marshmallow

5
nofollow

Ulefone Paris primeste in curand update la Android 6.0 – Am primit inca un cominicat oficial de la Ulefone, comunicat prin care compania ne anunta ca in curand toti posesorii de Ulefone Paris si Paris X se vor bucura de o actualizare firmware OTA direct la versiunea de Android 6.0 Marshmallow.

Asa cum preconizam, chinezii vin tare din urma si este bine ca incep sa curga astfel de actualizari, presupun ca potentialii clienti vor avea incredere mai mare in aceste dispozitive mid-end.

Este o veste buna si pentru posesorii de Evolio X5, asta deoarece este fix identic cu Ulefone Paris si mai mult ca sigur ca versiunea “romaneasca” va primi si ea in curand un update de firmware la Android 6.0.

yyy Ulefone Paris primeste in curand update la Android 6.0 Marshmallow

Am si o data oficiala a lansarii OTA a acestei actulaizari, luna martie 2016 fiind data deja stabilita, Ulefone sustine ca deja lucreaza intens la acest update pentru a-l oferi cu cat mai putine probleme! Avand in vedere ca acest telefon lucreaa pe o platforma de la MediaTEK si un procesor MTK6753 64 bit octacore, ma astept ca restul telefoanelor pe platforma identica sa primeasca Android 6.0 si de ce nu, posibil in primavara sa vedem si pe telefoanele Allview cu MediaTEK actualizari la versiunea de Android 6.0 Marshmallow

5 COMENTARII

  1. A inceput si George Buhnici sa faca review-uri la telefoane chinezesti, presupun ca din plictiseala, si vazand totusi ca chinezii daca vor pot face o treaba foarte buna la un telefon ,exemplu fiind Ulefone Paris.

  2. Mai este destul până în martie dar chiar m-ai făcut curios să văd dacă x5 și Allview vor trece ota la 6.0… Oare care din cele două firme va oferi un suport mai bun pentru actualizări ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here